logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

توجیه عجیب سرپرست پرسپولیس در مورد فراموشی چفیه‌ها

توجیه عجیب سرپرست پرسپولیس در مورد فراموشی چفیه‌ها
سرپرست تیم فوتبال پرسپولیس گفت: باشگاه استقلال چه واکنشی در قبال کتک‌کاری کرار با یک خبرنگار داشت؟
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانامحمود خوردبین در حاشیه تمرین پرسپولیس در جمع خبرنگاران در مورد درگیری محمد خانزاده با علیپور گفت: به خانزاده گفتم دوباره فردا تیتر روزنامه‌ها شدی و می‌نویسند که خانزاده دوباره زد. با او صحبت کردم او می‌گفت علیپور به همان نقطه‌ای از پایش ضربه زده که درد می‌کرده که من هم به او گفتم نباید چنین رفتاری می‌کردی. این بازیکنان از دل هم در می‌آورند و درخشان هم با آنها صحبت می‌کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی در مورد اینکه درگیری‌های حاشیه‌ای در تمرین پرسپولیس زیاد شده گفت: شما هم زیاد به آن نپردازید درگیری بین خودشان است.

,

سرپرست تیم فوتبال پرسپولیس در مورد اینکه گفته بود جاسم کرار اگر بازیکن این تیم بود اخراج می‌کرد گفت: من گفتم اگر جاسم کرار بازیکن تیم ما بود اخراجش می‌کردم.

,

وی در مورد اینکه کرار امروز با یک خبرنگار کتک‌کاری کرد گفت: خب باشگاه استقلال چه واکنشی به این مسئله نشان داد.

,

خوردبین در مورد اینکه حمایت فردوسی‌پور از کی‌روش باعث شد او را کی‌روشی‌پور خطاب کنند اما اکنون با یک اجنبی چنین مدارا می‌شود گفت: باشگاه استقلال مربوط به خودشان است و من نمی‌توانم در مورد این مسئله دخالتی کنم این باشگاه بزرگتر دارد و افشارزاده و امیرخان هستند من در مورد کرار هم گفتم که اگر بازیکن تیم ما بود او را اخراج می‌کردم نگفتم که اگر من در آنجا بودم کرار را بیرون می‌کردم. به هر حال باشگاه پرسپولیس با بازیکنانی که سم باشد این گونه برخورد می‌کنند و اخراجش می‌کنند.

,

وی در مورد اینکه بازیکنان پرسپولیس در مسجد سلیمان چفیه نیانداخته بودند گفت: آنقدر در آنجا فحش و ناسزای ناموسی به ما دادند که بازیکنان گریه می‌کردند و این مسائل یادمان رفت. بازیکنان ما عکس شهیدان را با خودشان به میدان بردند اما این کار یادمان رفت. هادی نوروزی هم می‌گفت چرا آنها به زن و بچه من ناسزا می‌گویند محسن بنگر هم همین حرفها را می‌زد و این اتفاقات باعث شد ما آن مسائل یادمان برود و چفیه بیندازیم.

,

انتهای پیام/ک

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه