اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

داعشی‌های فراری در لباس زنانه+عکس

داعشی‌های فراری در لباس زنانه+عکس
نیروهای ارتش عراق ۱۷ تکفیری وابسته به گروه «داعش» را دستگیر کردند که در پوشش زنانه قصد فرار داشتند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از فارس، نیروهای امنیتی وابسته به ارتش عراق 17 عنصر تکفیری وابسته به گروه تروریستی تکفیری «داعش» را در محور دیالی – صلاح الدین بازداشت کرد که با پوشش لباس‌های زنانه قصد داشتند، از صحنه درگیری‌ها و نبردهای جاری در این منطقه فرار کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

,

, ,

شبکه‌های مجازی اینترنتی ضمن انتشار تصاویری از این تروریست‌ها، به نقل از «صادق الحسینی» رئیس کمیته امنیتی شورای استانداری دیالی توضیح دادند که نیروهای امنیتی با همکاری نیروهای داوطلب مردمی مستقر در محور دیالی – صلاح الدین ظرف 10 روز گذشته 17 تکفیری داعشی را در جریان آزادسازی مناطق حمرین و العلم و البو عجیل تا حوالی تکریت در پوشش زنانه دستگیر کردند که قصد داشتند، به این طریق از میدان نبردهای جاری در این مناطق فرار کنند.

,

,

, ,

الحسینی افزوده بود: تمام تروریست‌های بازداشت شده برای بازجویی به بازداشتگاهها منتقل شدند و برخی از آنها هنگام بازجویی اطلاعات مهمی را افشا کردند که مهمترین آنها دادن نشانی گورهای جمعی قتل عام پایگاه نظامی «اسپایکر» در موصل بود که ژوئن گذشته توسط داعش کشتار شدند و از این جنایت صدها قربانی برجای مانده است.

,

,

, ,

الحسینی در اظهارات خود تاکید کرده بود که رسانه‌ای مغرض تلاش دارند، جنایات و خسارات بزرگ وارد شده به داعش طی نبردهای آزادسازی صلاح الدین و فرار عناصر این گروه تکفیری در پوشش زنانه را مخفی کنند، اما حقیقت روشن و آشکار است و افکار عمومی می‌داند که پایان داعش نزدیک است.

,

 

,

انتهای پیام/ف

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه