logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

ارزیابی صالحی از مذاکرات هسته‌ای لوزان

ارزیابی صالحی از مذاکرات هسته‌ای لوزان
رئیس سازمان انرژی اتمی ایران در دو مصاحبه جداگانه در سوئیس درباره میزان پیشرفت رایزنی‌های هسته‌ای اظهار نظر کرده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از فارس، «علی‌اکبر صالحی»، رئیس سازمان انرژی اتمی ایران روز دوشنبه در «لوزان» سوئیس به رغم اشاره یه اینکه تیم‌های ایران و آمریکا در رایزنی‌های هسته‌ای پیشرفت کرده‌اند گفت مذاکرات به کندی پیش می‌روند.

طبق گزارش «بلومبرگ»، آقای صالحی به زبان فارسی گفت: «گفت‌وگوها دشوار هستند اما داریم پیشرفت می‌کنیم. در نومیدی بسی امید است.»

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران گفت: «کارکرد و ماهیت رآکتور آب سنگین اراک بدون تغییر باقی خواهد ماند»؛ وی به رغم این تصریح کرد که این رآکتور کمتر از آنچه پیشتر تصور می‌شود پلوتونیوم تولید خواهد کرد.

تأسیسات آب سنگین اراک از محورهای بهانه‌جویی کشورهای غربی در مذاکرات هسته‌ای ایران و گروه 1+5 بوده‌اند. این مجتمع که در 75 کیلیومتری شهر اراک قرار دارد برای تولید «آب سنگین» به کار می‌رود که کاربردهای مختلفی از جمله درمان سرطان دارد.

گاهی راکتورهایی از انواع آب سنگین ساخته می‌شوند که منظور آن تولید مواد هسته‌ای برای کاربرد‌های نظامی است؛ به همین دلیل کشورهای غربی نسبت به امکان بهره‌برداری دوگانه رآکتور آب سنگین اراک ادعاهایی مطرح کرده و هشدار داده‌اند.

این ادعاها در حالی مطرح می‌شود که راکتور 40 مگاواتی تحقیقاتی اراک تحت نظارت بازرسان آژانس قرار دارد.

آقای صالحی همچنین روز دوشنبه گفت ایران مصمم است غنی‌سازی اورانیوم در سایت فوردو را انجام دهد.

رئیس سازمان انرژی اتمی آمریکا پس از رایزنی ۵ ساعتع با ارنست مونیز، وزیر انرژی آمریکا با پایگاه خبر ی «المانیتور» هم گفت‌وگو کرد.

آقای صالحی به این پایگاه خبری گفت: «خیلی خوش‌بین هستم.»

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/ف

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه