logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

همزمان با نهم ماه محرم انجام شد

مراسم تاسوعای حسینی در بیوت مراجع تقلید

مراسم تاسوعای حسینی در بیوت مراجع تقلید
همزمان با تاسوعای حسینی مراسم ویژه عزاداری در بیوت مراجع عظام تقلید و دفتر مقام معظم رهبری در قم برپا شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا،به نقل از فارس، شهر مقدس قم در تاسوعای حسینی غرق در ماتم و عزا شده است و شهر عش آل محمد در نهمین روز ماه محرم که منتسب به علمدار کربلا ابوالفضل العباس (ع) است، حال و هوای ویژه‌ای دارد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

از نخستین ساعات امروز، دسته‌های عزاداری و هیئت‌های مذهبی حرکت خود را از نقاط مختلف این شهر به سمت بارگاه ملکوتی کریمه اهل‌بیت (ع) آغاز کرده‌اند و صدای نوحه و عزا از همه نقاط این شهر به گوش می‌رسد.

,

در بیوت مراجع عظام تقلید حضرات آیات نوری‌همدانی، مکارم‌شیرازی، وحیدخراسانی، صافی‌گلپایگانی و ... نیز مراسم‌ ویژه عزاداری در تاسوعای حسینی به شکل ویژه‌ای برگزار شده و عزاداران حسینی با حضور در این مراسم‌ در سوگ شهادت امام حسین (ع)، ابوالفضل العباس (ع) و دیگر شهدای کربلا به سر و سینه زده و اشک ماتم می‌ریزند.

,

در دفتر مقام معظم رهبری در قم نیز مراسم‌ سوگواری و عزاداری به شکل بسیار باشکوهی برگزار شده و جمعیت بسیار زیادی در این مراسم شرکت کرده‌اند.

,

در تاسوعای حسینی، شهر قم همچنین میزبان هزاران نفر از زائران داخلی و خارجی است که برای حضور در مراسم‌ عزاداری ویژه این ایام به این شهر سفر کرده‌اند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه