logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

بارش خفیف برف و باران در جاده های مازندران

بارش خفیف برف و باران در جاده های مازندران
رییس پلیس راه فرماندهی انتظامی مازندران، گفت: تمامی محورهای اصلی مواصلاتی استان از جمله کندوان، هراز، فیروزکوه، ساری به کیاسر و سمنان باز اما بیشتر نقاط با ریزش خفیف برف و بارش باران همراه است و رانندگان وسائط نقلیه با رعایت مقررات راهنمایی و رانندگی با احتیاط تردد کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، سرهنگ ˈجعفر محمدنژادˈ شامگاه چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا، افزود : اکثر مناطق محورهای کوهستانی حوزه استحفاظی پلیس راه استان با بارش پراکنده باران، ابر و مه گرفتگی همراه است و تردد وسائط نقلیه به کندی صورت می گیرد. 

, شبکه اطلاع رسانی دانا,


وی اظهارداشت: هم اینک محورهای منتهی به غرب استان و نیز سوادکوه بارندگی و ارتفاعات بویژه ولی آباد و گدوک مه آلود است، رانندگان وسائط نقلیه خواسته می شود که بیش از پیش قوانین راهنمایی و رانندگی را رعایت کنند. 

وی از رانندگان وسائط نقلیه و مسافران خواست هنگام رانندگی وسایل لازم ، البسه گرم و مواد غذایی آماده به همراه داشته باشند . 

رییس پلیس راه فرماندهی انتظامی استان در باره ترافیک در محورهای مواصلاتی این خطه، بیان داشت: هم اینک تردد انواع وسائط نقلیه در محور های کندوان (چالوس ، کرج)، هراز، فیروزکوه به دلیل بارش خفیف برف و باران و مه آلود بودن هوا به کندی صورت می گیرد. 

سرهنگ محمدنژاد، درباره اعمال طرح محدودیت های ترافیکی در جاده ها، اضافه کرد: طرح محدودیت های ترافیکی در روزهای تاسوعا و عاشورا و جمعه در محور های کندوان (کرج ، چالوس)، هراز و فیروزکوه در حوزه استحفاظی پلیس راه استان اعمال می شود. 

وی ادامه داد: با توجه به تعطیلات پایان هفته جاری و نیز برای افزایش ایمنی، ایجاد کشش و تسهیل در امر عبور و مرور وسایل نقلیه ، محدودیت های ترافیکی در این محورها در حال انجام است. 

وی افزود: در همین راستا تردد موتور سیکلت از ساعت 12 ظهر روز سه شنبه تا ساعت سه بامداد روز شنبه 25 آبان در محورهای کرج - چالوس، هراز، فیروزکوه و بلعکس ممنوع است. 

وی گفت ‍: ممنوعیت تردد انواع تریلر و کامیون از محور کرج - چالوس کماکان ادامه دارد، ضمن اینکه تردد انواع وسایل نقلیه از ساعت 13 روز جمعه تا ساعت سه بامداد روز شنبه از کرج به سمت مرزن آباد ممنوع است و با اعلام مأموران پلیس راه در محل، تردد انواع وسایل نقلیه از ساعت 16 روز جمعه تا ساعت سه بامداد روز شنبه از 15 کیلومتر بالای مرزن آباد (دزبن) به سمت کرج به صورت یک طرفه خواهد بود. 

وی گفت: ممنوعیت تردد هر نوع تریلر از محور هراز کماکان ادامه دارد و تردد کلیه کامیون ها و کامیونت ها به استثنای حاملین موادسوختی و فاسد شدنی از ساعت شش تا 24 روزهای سه شنبه، چهارشنبه و پنج شنبه و همچنین از ساعت شش روز جمعه تا سه بامداد روز شنبه از محور هراز ممنوع است. 

سرهنگ محمدنژاد افزود: تردد انواع وسایل نقلیه از ساعت 13 روز جمعه 24 آبان تا ساعت سه بامداد روز شنبه 25 آبان از رودهن به سمت آمل ممنوع است و با اعلام ماموران پلیس راه در محل تردد انواع وسایل نقلیه از ساعت 16 روز جمعه تا ساعت سه بامداد روز شنبه از آمل به سمت رودهن یکطرفه خواهد بود. 

وی ادامه داد: تردد هر نوع تریلر به استثنای تریلی های حامل مواد سوختی و فاسد شدنی از ساعت 12 الی 24 روزهای چهارشنبه و پنجشنبه و نیز از ساعت شش صبح الی 24 روز جمعه از تهران به قائمشهر و بلعکس ممنوع است. 

وی گفت: تلفن مرکز کنترل راههای مازندران با پیش شماره 2182934 - 0151 آماده پاسخگویی به هموطنان از آخرین وضعیت راههای استان بطور شبانه روز است. 

حدود 10 هزار کیلومتر راه اصلی و فرعی در مازندران وجود دارد.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه