اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

حمایت بازیکن محبوب قلعه نویی از کی روش!

حمایت بازیکن محبوب قلعه نویی از کی روش!
هافبک ملی‌پوش استقلال گفت: امیدوارم مسؤولان فدراسیون و مقامات کشوری تلاش کنند با در اختیار قرار دادن امکانات، کی‌روش را برای فوتبال ایران نگه دارند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه داناامید ابراهیمی ( بازیکنی که قلعه نویی همواره می گوید کی روش حق او را در تیم ملی ضایع کرده) در گفت و گو با فارس درباره وضعیت تیم ملی در اردوی اروپایی گفت: اردوی خیلی خوبی بود. ما بر اساس برنامه باید در دو بازی دوستانه به میدان می رفتیم. بازی با شیلی که تمام شد و حالا فردا باید به مصاف سوئد برویم. این دو بازی کمک زیادی به ما می کند که اعتماد به نفس پیدا کنیم. ضمن اینکه اگر مانند بازی با شیلی در دیدار برابر سوئد هم موفق باشیم، دیگر تیمهای بزرگ دنیا هم برای بازی با ایران علاقه نشان می دهند. ما باید حداکثر استفاده را از این اردو می بردیم که فکر می کنم این اتفاق افتاد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, امید ابراهیمی ( بازیکنی که قلعه نویی همواره می گوید کی روش حق او را در تیم ملی ضایع کرده) در گفت و گو با فارس,  درباره وضعیت تیم ملی در اردوی اروپایی گفت: اردوی خیلی خوبی بود. ما بر اساس برنامه باید در دو بازی دوستانه به میدان می رفتیم. بازی با شیلی که تمام شد و حالا فردا باید به مصاف سوئد برویم. این دو بازی کمک زیادی به ما می کند که اعتماد به نفس پیدا کنیم. ضمن اینکه اگر مانند بازی با شیلی در دیدار برابر سوئد هم موفق باشیم، دیگر تیمهای بزرگ دنیا هم برای بازی با ایران علاقه نشان می دهند. ما باید حداکثر استفاده را از این اردو می بردیم که فکر می کنم این اتفاق افتاد.,

او درباره پیروزی ایران برابر شیلی اظهار کرد: شیلی یکی از بهترین تیمهای دنیاست و اکنون خودش را آماده حضور در رقابتهای فوتبال امریکای جنوبی می کند. ما توانستیم در شرایطی این تیم را ببریم که نمایش بسیار خوبی هم ارائه کردیم. پیروزی مقتدارانه برابر شیلی، کیفیت بالای ایران را می رساند. فکر می کنم تیم ایران اعتماد به نفس زیادی پیدا کرده و با اتحادی که کی روش در تیم به وجود آورده می توانیم مقابل هر تیمی بازی کنیم. دیدار خوبی که برابر آرژانتین انجام دادیم، باعث شد که به خودباوری لازم برسیم.

,

ابراهیمی درباره بازی برابر سوئد هم گفت: بعد از بردی که برابر شیلی کسب کردیم الان هم انتظار مردم و هم انتظار رسانه ها از تیم ملی ایران بالاست. فکر می کنم این از شانس خوب بازیکنان فعلی تیم ملی است که می توانند در یک مدت کوتاه دو بازی دوستانه با تیمهای بزرگ دنیا انجام دهند. من خودم از 20 دقیقه ای که برابر شیلی بازی کردم تجربه خوبی به دست آوردم. هر فوتبالیستی دوست دارد مقابل چنین تیمهایی بازی کند. هر چند در آن 20 دقیقه تیم تحت فشار بود اما تلاش خودم را کردم که به تیم ملی کمک کنم.

,

وی افزود: سوئد تیم بسیار خوبی است و این دیدار می تواند در آینده خیلی به ما کمک کند. امیدوارم با تلاش بازیکنان و صحبتهای کی روش بتوانیم جلوی این همه ایرانی که به ورزشگاه می آیند موفق باشیم.

,

هافبک ملی پوش استقلال درباره اینکه این بازی ممکن است آخرین بازی کارلوس کی روش روی نیمکت ایران باشد گفت: من مطمئنا مانند دیگر بازیکنان تیم ملی دوست دارم که کی روش بماند. او انسجام و اتحاد به تیم ملی ایران داد و در این مدت پیشرفت زیادی با او کردیم. الان وقت صحبت از تغییر درست نیست. باید همه امکانات را در اختیار کی روش قرار دهیم تا بتواند تیم را برای جام جهانی روسیه آماده کند.

,

وی گفت: مطمئنا بدون امکانات نباید انتظاری برای موفقیت داشته باشیم. امیدوارم مسوولان فدراسیون و مقامات کشوری تلاش کنند که با در اختیار قراردادن امکانات، کی روش را هم برای فوتبال ایران نگه دارند. تیم ملی ما رو به پیشرفت است و مطمئنا موفق هم می شود چون این تیم توانایی بالایی دارد. کی روش تیم را متحد و منسجم کرده و نباید او را از دست بدهیم و در کل باید کاری کنیم که به سود فوتبال کشورمان است.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه