logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

جدیدترین انتصاب وزارت کشور

استاندار سیستان و بلوچستان برکنار شد/ سرپرستی این استان بر عهده معاون سیاسی سابق استانداری قرار گرفت

استاندار سیستان و بلوچستان برکنار شد/ سرپرستی این استان بر عهده معاون سیاسی سابق استانداری قرار گرفت
براساس ادعای یک سایت محلی، با تصمیم هیات دولت و در اتفاقی غیر منتظره علی اوسط هاشمی استاندار سیستان و بلوچستان، استاندار استاندار مرکزی شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از  عصرهامون، سایت محلی ندای زاهدان مدعی شده است که با تصمیم هیات دولت و در اتفاقی غیر منتظره علی اوسط هاشمی استاندار سیستان و بلوچستان، استاندار استاندار مرکزی و جایگزین مقیمی که اینک معاون سیاسی وزیر کشور شده است شد. همچنین جمشیدنژاد معاون سیاسی استاندار به عنوان سرپرست استانداری سیستان و بلوچستان منصوب شده است. همچنین مقیمی معاون سیاسی وزیر کشور با نمایندگان استان برای مشورت در خصوص انتخاب استاندار جدید جلسه فوری تشکیل داده است.

یکی از نمایندگان استان به ندای زاهدان گفت در جلسه با معاون وزیر کشور برخی نمایندگان استان از جابجایی علی اوسط هاشمی ابراز ناراحتی کردند اما بعضی نمایندان نیز از این اقدام استقبال کردند. این نماینده جنوب استان افزود : معاون سیاسی وزیر کشور گفته است با توجه به پیچیدگیهایی که در خصوص انتخاب استاندار مرکزی ایجاد شده بود و همچنین برخی درخواستها مبنی بر جابجایی علی اوسط هاشمی وزارت کشور به این جمع بندی رسیده است.

همچنین اخبار رسیده به ندای زاهدان حکایت از این دارد که وزارت کشور پنج گزینه را برای استانداری سیستان و بلوچستان در نظر دارد. اولین گزینه علی اصغر جمشید نژاد است که با توجه به شناخت و همکاری مشترک با مقیمی معاون وزیر کشور از شانس بالایی برخوردار است. همچنین شنیده شده است دولت به وزارت کشور اعلام کرده انتخاب اولین استاندار زن در سیستان و بلوچستان را نیز بررسی کند که در این شرایط زهرا اربابی معاون فعلی استانداری از شانس بالایی برخوردار خواهد بود.

از دکتر بندانی سرپرست فعلی دانشگاه سیستان و بلوچستان، علی باقریان معاون یونسی دستیار رییس جمهور و همچنین امینی استاندار سابق سیستان و بلوچستان به عنوان دیگر گزینه های استانداری سیستان و بلوچستان نام برده می شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون، ,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ط

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه