اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

پراندلی: نمی توانیم بر آلمان مسلط شویم

پراندلی: نمی توانیم بر آلمان مسلط شویم
سرمربی تیم ملی ایتالیا با وجود رضایت از عملکرد تیمش در دیدار دوستانه برابر تیم ملی آلمان اعتراف کرد مردان او نباید فکر کنند در دیدارهای بعدی خود برابر ژرمن‌ها می‌توانند بازی را تحت سلطه خود داشته باشند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی داناچزاره پراندلی پس از تساوی یک بر یک شب گذشته (جمعه) آتزوری مقابل تیم ملی آلمان در ورزشگاه سن‌سیروی شهر میلان، اظهار داشت: به نظر من ایتالیا بازی خوبی را ارائه کرد. پاسکاری بازیکنان آلمان در ابتدا ما را به دردسر انداخت. همچنین تغییر در سیستم بازی‌شان و اینکه بدون مهاجم نوک بازی می‌کردند هم در ابتدای بازی ما را کمی سردرگم کرده بود، چون نمی‌دانستیم که از چه شیوه‌ای برای مقابله با حرکات‌شان باید استفاده کنیم.

پراندلی افزود: گل آلمان از روی یک ضربه کرنر به ثمر رسید و به ما نشان داد که هنوز کارهای زیادی برای انجام دادن داریم به خصوص هنگام دفاع در ضربات شروع مجدد.

سرمربی آتزوری دانیل اوسوالدو مهاجم را با آنتونیو کاندروای هافبک تعویض کرد تا ماریو بالوتلی تک مهاجم تیمش باشد. وی درباره این جابه‌جایی گفت: کاندروا را به میدان آوردم، چون می‌خواستم در میانه میدان در تعداد هافبک‌های‌مان بر حریف برتری داشته باشیم. این تعویض نتیجه هم داد و ما برای 20 دقیقه در میانه میدان فوق‌العاده کار کردیم و در همان مدت موقعیت‌هایی برای بردن بازی داشتیم. ماریو هم کارش را خوب انجام داد. او باید آرام باشد و از هر چیزی که او را عصبانی کند بپرهیزد.

پراندلی سپس به تمجید از قدرت ژرمن‌ها پرداخت و تصریح کرد: آلمان یکی از قوی‌ترین تیم‌های ملی دنیا است. اگر ما فکر کنیم که بهترین هستیم و می‌توانیم این تیم را تحت سلطه خود داشته باشیم اشتباه کرده‌ایم.

انتهای پیام/
 

, شبکه اطلاع رسانی دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه