اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

آقازاده عقب نشینی کرد

آقازاده عقب نشینی کرد
وکیل مهدی هاشمی روز 17 فروردین به نقل از موکل خود گفته بود: "وقتی قرار است رسیدگی دستوری باشد چرا باید اعتراض کنیم؟" اما گویا ترس ناشی از مجازات این اتهام‌زنی به دستگاه قضا، آقازاده و وکیلش را به عقب نشینی واداشته است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، در همین راستا، وکیل مهدی هاشمی، خبر دستوری بودن رسیدگی به پرونده موکلش را تکذیب کرد و گفت: آنچه در رسانه ها گفته اند این بود که مهدی به دلیل اعتراض به نحوه رسیدگی، آن را عادلانه نمی دانست بنابراین زیر بار تجدید نظر نمی رفت.

سیدمحمود علیزاده طباطبایی در گفت‌وگو با ایرنا، ضمن بیان این مطلب، افزود: «برخی رسانه ها چنین نوشته اند که مهدی رسیدگی را دستوری می دانست؛ اما من چنین چیزی نگفتم و این خبر را تکذیب می کنم.»

وکیل مهدی هاشمی در پاسخ به این پرسش که آیا به رای پرونده اعتراض می کنید یا خیر، گفت: «رای صادره روز ۲۸ اسفند به من ابلاغ شده و تا بیستم فروردین اجازه اعتراض دارم اما آقای هاشمی به من اجازه اعتراض ندادند.»

به گزارش ایرنا، دادگاه رسیدگی به پرونده مهدی هاشمی از ۱۱ مرداد سال ۹۳ در شعبه ۲۸ دادسرا و دادگاه انقلاب اسلامی تهران به ریاست قاضی محمدعلی مقیسه آغاز شد و تا ۱۵ دی ماه که آخرین جلسه برگزار شد، ادامه یافت.

قاضی مقیسه برای تحقیق و بررسی بیشتر روی پرونده، وقت تنفس اعلام کرد و بعد از یک ماه و پنج روز، دوشنبه ۲۰ بهمن و شنبه ۲۵ بهمن مهدی هاشمی و وکلای او برای اخذ آخرین دفاعیات به دادگاه احضار شدند.

اواخر سال گذشته بود که حکم پرونده مهدی هاشمی صادر شد و حجت الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژه ای سخنگوی دستگاه قضا با بیان اینکه حکم صادره هنوز قطعی نشده است و برای بیان جزئیات آن معذوریت قانونی دارم، گفت: در رابطه با یک بخش از اتهامات «م.ه» به استناد ماده سوم قانون تشدید مجازات مرتکبان ارتشا و اختلاس و کلاهبرداری حکم به حبس، جزای نقدی و انفصال صادر شده است.

وی افزود: همچنین در خصوص اتهام دیگر متهم با استناد به تبصره ۲ ماده پنجم همان قانون، حکم حبس، جزای نقدی، رد مال و انفصال صادر شده است.

به گفته محسنی اژه ای، این فرد درباره مسایل امنیتی به حبس محکوم شده است.

سخنگوی قوه قضاییه خاطرنشان کرد: هنگامی که حکم قطعی شد، آن را اطلاع رسانی خواهیم کرد؛ ضمن اینکه حکم صادره قابل تجدیدنظرخواهی است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/ف

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه