logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

پرونده انتخابات مجلس را به عارف بسپارید

پرونده انتخابات مجلس را به عارف بسپارید
محمدعلی ابطحی از متهمین فتنه88 می گوید:اصلاح طببان ،فعالان انتخاباتی نزدیک به خاتمی،هاشمی و روحانی باید پرونده انتخابات مجلس را به آقای عارف بسپارند.انگیزه دارد و توقع جامعه هم همین است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از سراج 24، حکایت از آن دارد که اصلاح طلبان به شدت در موضوع انتخابات مجلس دهم دچار شکاف هستند. به گزارش سراج24 اصلاح طلبان که این روزها به دنبال طراحی راهبردی برای استفاده از توافق احتمالی هسته ای در انتخابات هستند در درون خود دچار اختلافات عدیده ای هستند.
در همین راستا برخی اصلاح طلبان معتقدند که پرونده انتخابات مجلس را باید به عارف بسپارند. در همین راستا محمدعلی ابطحی از متهمین فتنه88 می گوید:اصلاح طببان ،فعالان انتخاباتی نزدیک به خاتمی،هاشمی و روحانی باید پرونده انتخابات مجلس را به آقای عارف بسپارند.انگیزه دارد و توقع جامعه هم همین است.
از سوی دیگر برخی دیگر از اصلاح طلبان و یکی از سران فتنه 88 با لیدری عارف در انتخابات مجلس مخالف است و معتقد است که عارف در صف اصلاح طلبان حکومتی است و نمی تواند خواسته های جریان اصیل اصلاحات را در مجلس دنبال کند.
همچنین برخی اصلاح طلبان نظیر ابطحی که از نزدیکان یکی از سران فتنه محسوب می شودمعتقد است برخی از احزابی که به نام اصلاحات فقط در وزارت کشور ثبت نام کرده اند و در جامعه نفوذی ندارند و با قدرت خواهی و منافع شخصی به دنبال ایجاد اختلاف و تفرقه در بین اصلاح طلبان هستند.
در همین راستا یک منبع آگاه در گفت و گویی از اظهارات ابطحی رمزگشایی کرد و گفت:منظور آقای ابطحی و طیف نزدیک به خاتمی ازاین کنایه ها شخص صادق خرازی و حزب ندای ایرانیان است. این جریان معتقد است که این حزب با هماهنگی برخی نهادها و بسیار حرفه ای با هدف جذب اصلاح طلبان و ایجاد اختلاف بین جریان اصلاحات و چند تکه کردن این جریان بوجود آمده است و در نهایت هم معتقدند که این جریان جعلی اصلاح طلب مورد حمایت نظام قرار خواهد گرفت!
مجموع این اظهار نظرات پیدا و پنهان در جریان اصلاح طلب نشان دهنده آن است که این جریان به شدت دچار انشقاق درونی و ساختاری است و بزرگان این جریان با علم به این موضوع درصدد هستند که در نهایت با تلفیق با جریان دولت درانتخابات مجلس شرکت کنند چه اینکه این جریان به خودی خود توان یکپارچه شدن را با توجه به اختلافات ریشه ای ندارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سراج24,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ع

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه