logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

امام جمعه بیرجند:

مذاکره‌کنندگان ذره‌ای از اصول و معیارهای رهبر معظم انقلاب اسلامی عقب‌نشینی نکنند

مذاکره‌کنندگان ذره‌ای از اصول و معیارهای رهبر معظم انقلاب اسلامی عقب‌نشینی نکنند
امام جمعه بیرجند بابیان‌اینکه ملت و مذاکره‌کنندگان باید هوشیار باشند گفت: مذاکره‌کنندگان ذره‌ای از اصول و معیارهای رهبر معظم انقلاب اسلامی عقب‌نشینی نکنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از خاورستان ؛ حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر علی رضایی بیرجندی امام جمعه بیرجند در خطبه‌های این هفته نمازجمعه بیرجند گفت: در گذشته زمینه برای تمدن اسلامی آنگونه که باید فراهم نبوده اما اهل‌بیت علیه‌السلام با این شرایط از همه فرصت‌ها استفاده کردند تا مدنیّت را طراحی کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از , خاورستان , خاورستان , خاورستان , ؛ حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر علی رضایی بیرجندی امام جمعه بیرجند در خطبه‌های این هفته نمازجمعه بیرجند گفت: در گذشته زمینه برای تمدن اسلامی آنگونه که باید فراهم نبوده اما اهل‌بیت علیه‌السلام با این شرایط از همه فرصت‌ها استفاده کردند تا مدنیّت را طراحی کنند.,

وی بابیان‌اینکه گمشده بشر در دوران گذشته و امروز، ایثار است؛ حضرت فاطمه زهرا سلام‌الله‌علیها را اُسوه عملیِ امروز و به معنای ایثار عنوان و تصریح کرد: در زندگی نباید منطق استیثار حاکم باشد.

,

امام جمعه بیرجند اظهار کرد: دنیای غرب، زن را ابزار ثروت و مادیات قرار داده است اما ما بالاترین منطق را داریم.

,

رضایی بابیان‌اینکه باید فضیلت‌های دین اسلام را بدانیم افزود: هنوز به جایگاهی که مادر به عنوان مدیرحقیقی خانه دارد؛ بی‌توجهی می‌کنیم که امیدواریم این مسائل حل شود.

,

وی در بخش دیگری از سخنانش به مذاکرات لوزان اشاره کرد و بابیان‌اینکه ملت و مذاکره‌کنندگان باید هوشیار باشند گفت: مذاکره‌کنندگان ذره‌ای از اصول و معیارهای رهبر معظم انقلاب اسلامی عقب‌نشینی نکنند.

,

قائم مقام نماینده ولی فقیه در خراسان‌جنوبی با اشاره به حمله آل‌سعود به یمن تأکید کرد: سعودی‌ها با این کار، گور خودشان را کندند.

,

رضایی ادامه داد: آل‌سعود جنایات زیادی در یمن مرتکب شده‎اند که ان‌شاالله خداوند ریشه همه ظالمان را نابود کند.

,

وی با اشاره به افتتاح فاز اول مدرسه تخصصی امام علی علیه‌السلام گفت: این مدرسه 8 هزار مترمربع فضا دارد که 3500 مترمربع از آن با آخرین امکانات ساخته شد.

,

امام جمعه بیرجند افزود: در فاز اول این مدرسه 4 میلیارد تومان هزینه شد که 2 میلیارد تومان از داخل استان و 2 میلیارد تومان از خارج استان و آستان قدس رضوی جذب شده است.

,

رضایی در خصوص اهدای فرش به مصلی المهدی بیرجند اظهار کرد: تاکنون 20 قطعه فرش اهدا شده است که نیاز است مردم در کمک به مصلی اهتمام بیشتری داشته باشند.

,

وی ادامه داد: 1.5 میلیارد تومان بودجه نیز برای مصلی جذب شده است.

,

امام جمعه بیرجند همچنین در بخش دیگری از سخنانش به اهمیت تغذیه و شناخت مزاج تأکید کرد و بابیان‌اینکه رفتارهای انسان برگرفته از ساختار بدن او می‌باشد تصریح کرد: باید تعادل را در بدن برقرار کنیم و از مزاج‌های بدن و محیط آگاه باشیم تا بتوانیم روح خود را آرام کنیم و به کمال برسیم.

,

ولادت امام خمینی رحمه‌الله‌علیه، تشییع شهدای اخیر خراسان‌جنوبی که در حادثه حمله اشرار مسلح به مرزبانان کشورمان به شهادت رسیده بودند، شهادت امیرسپهبد شهید علی صیاد شیرازی به دست منافقین کوردل، تأسیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و اختصاص حساب 100 امام و شهادت شهید سیدمرتضی آوینی و روز هنر اسلامی از دیگر مواردی بود که امام جمعه بیرجند به آن‌ها اشاره کرد.

,

پس از اقامه نمازجمعه از برخی از هنرمندان خراسان‌جنوبی تقدیر شد.

,

جعفر عباسی شاعر آیینی، علی‌اکبر حسامی شاعر انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، جمشید آذری نصرآباد شاعر، حسین توحیدی فرد عکاس، مهدی اسماعیلی مود استاد تمام خوشنویسی و عضو انجمن خوشنویسان ایران و مسوول انجمن خوشنویسان خراسان‌جنوبی، حسین حسین‌زاده فیلم‌ساز، مهدی شیفته هنرمند عرصه موسیقی، حسین زنگویی پژوهشگر، غلامرضا صحرایی مداح، محمدعلی بیدختی عکاس، علی شریفی کارگردان، حسین یوسفی فیلم‌ساز، خدامراد محمدی مسوول تئاتر بسیج و محمد زهرایی مولف کتاب، نمایشنامه‌نویس و مسوول بسیج سازندگی خراسان‌جنوبی؛ هنرمندانی بودند که از آن‌ها تقدیر شد.

,

انتهای پیام/ ص

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه