logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

رئیس اداره میراث فرهنگی مسجدسلیمان خبر داد؛

المان تپه شهدای گمنام مسجدسلیمان ساماندهی می شود

المان تپه شهدای گمنام مسجدسلیمان ساماندهی می شود
رئیس اداره میراث فرهنگی مسجدسلیمان گفت: بخشی از این المان طی چند سال گذشته توسط اداره میراث فرهنگی و با همکاری شهرداری مسجدسلیمان احداث شده و در نظر داریم تا هرچه سریعتر ساماندهی قبور شهدا و دیگر امکانات این مکان فرهنگی -تفریحی را تکمیل نمائیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا  به نقل از آ سماری نیوز مسعود سلطانی رئیس اداره میراث فرهنگی ,صنایع دستی و گردشگری مسجدسلیمان در گفتگو با خبرنگار ما اظهار داشت : طی بازدید مدیرکل میراث فرهنگی استان از قبور شهدای گمنام مسجدسلیمان  اعتبار مناسبی جهت  ساماندهی قبور شهدای  واقع در تپه شهدای گمنام و تکمیل المان یادبود شهید بهنام محمدی در نظر گرفته شد و با تخصیص این اعتبار در سال جاری عملیات ساماندهی قبور و تکمیل المان  انجام خواهد شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آ سماری نیوز , سماری, ,,

سلطانی افزود : بخشی از این المان  طی چند سال گذشته توسط اداره میراث فرهنگی و  با همکاری شهرداری مسجدسلیمان  احداث شده و در نظر داریم تا هرچه سریعتر ساماندهی قبور شهدا و دیگر امکانات این مکان فرهنگی -تفریحی را تکمیل نمائیم.

,

رئیس اداره میراث فرهنگی مسجدسلیمان تاکید کرد : با توجه به اینکه بسیاری از مراسم های فرهنگی ,مذهبی شهرستان در این مکان برگزار می شود تلاش خواهیم کرد تا نورپردازی مناسبی هم برای این مکان انجام دهیم.

, ,,

سلطانی ابراز امیدواری کرد : با تکمیل المان و بازسازی قبور شهدا  ان شاالله امسال شاهد ساماندهی خوبی در این مکان فرهنگی شهرمان باشیم.

,

انتهای پیام/ص

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه