اخبار داغ
  1. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  2. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  3. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  4. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  5. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  6. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران چگونه صادر شد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  7. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  8. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  9. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  10. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  11. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  12. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  13. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  14. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  15. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  16. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  17. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  18. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  19. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  20. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل

25 میلیون مسلح علیه آل سعود خواهند جنگید

25 میلیون مسلح علیه آل سعود خواهند جنگید
یک مقام ارشد جنبش مردمی انصارالله یمن ضمن هشدار به مقامات عربستان سعودی در خصوص تجاوز احتمالی زمینی گفت: 25 میلیون مسلح یمنی علیه نیروهای آل سعود خواهند جنگید.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از میزان، "علی القحوم" یکی از رهبران جنبش انصارالله یمن به العالم گفت: ملت یمن در مقابل تلاش‌های برخی برای شکستن اراده یمنی ها و اعمال سلطه مجدد بیگانگان بر تصمیمات کشور ساکت نخواهند ماند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی با اشاره به تجاوزگری و حملات وحشیانه هوایی عربستان سعودی به یمن افزود: این تجاوزگری بی دلیل و نامشروع امروز مناطق مسکونی و شهروندان و زنان و کودکان را هدف قرار داده و هر روز صبح و شب دست به یک کشتار می زند.

این رهبر انصارالله تصریح کرد، این تجاوزگری برای شکستن اراده ملت یمن است آنها می خواهند مردم یمن در مقابل آنها سر تسلیم فرود آورند و بار دیگر تحت قیمومیت باشند.

القحوم با تاکید براینکه دشمنان برای کنترل سیاسی یمن دست و پا می زنند و نمی خواهند که ملت این کشور تصمیم گیرباشند ، افزود: از این رو عربستانی ها تلاش می کنند با حملات هوایی تمام مردم و نیز هر آنچه که متعلق به شهروندان یمنی است از قبیل جاده ها، مدارس و نهادهای دولتی را هدف قرار دهند.

وی خاطرنشان کرد: این تجاوزگری محکوم به شکست است و حتی تا این لحظه نیز به سبب صبر و استقامت ملت عظیم یمن که از سرخم کردن در مقابل این نظام ظالم امتناع ورزید، با شکست مواجه شد.

رهبر انصارالله یمن درباره تحرکات نظامی زمینی عربستان و اینکه برخی کشورهای هم پیمان آن حملات هوایی را نوعی آماده سازی برای یک حمله زمینی عنوان می کنند، گفت: ملت یمن نمی خواهد که در خانه ها و کوچه ها و جاده ها کشته شود از این رو منتظر نمی ماند تا استعمارگران به کشورشان بیایند و حاکمیت کشور را نقض کنند؛ بلکه امروزه مردم یمن در سرتاسر کشور بپاخاسته و ابتکارامور را به دست خواهند گرفتند و با هرگونه تجاوزگری و دخالت از سوی این کشورهای ستمگر مقابله خواهند کرد.

القحوم هشدار داد که 25 میلیون فرد مسلح یمنی با این تجاوزگری ظالم و نامشروع مقابله خواهند کرد.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ع

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه