اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

آیت‌الله خاتمی در نشست خبری:

۱۳ نفر به مجلس خبرگان افزوده می‌شود

۱۳ نفر به مجلس خبرگان افزوده می‌شود
عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری با اشاره به تغییراتی که در مجلس خبران رهبری ایجاد می‌شود، گفت: ۱۳ نفر به عضو جدید به اعضای خبرگان رهبری افزوده می‌شوند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از فارس، حجت‌الاسلام سید احمد خاتمی پیش از ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه در قم حاضر شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری با اشاره به تغییراتی که در مجلس خبرگان رهبری ایجاد می‌شود، اظهار داشت: 13 نفر به عضو جدید به اعضای خبرگان رهبری افزوده می‌شوند.

آیت‌الله خاتمی با اشاره به تصویب نامه رحمانی فضلی وزیر کشور درباره افزایش تعداد نمایندگان مجلس خبرگان در اجرای ماده 2 قانون انتخابات مجلس خبرگان رهبری در جلسه روز گذشته هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری افزود: این مصوبه به دلیل تغییر در آمار نفوس سال 90 کشور ایجاد شده است.

عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اینکه با افزوده شدن 13 نفر به جمع خبرگان تعداد اعضا به 99 افزایش می‌یابد، افزود: در هریک از استان‌های اصفهان، البرز، خراسان رضوی، خوزستان، سیستان و بلوچستان، کرمان، فارس یک نماینده دیگر به جمع خبرگان معرفی و استان تهران نیز نمایندگان خود را از 16 نفر به 20 نفر ارتقاء می‌دهد.

وی با اشاره به اینکه در جلسه روز گذشته هیئت رئیسه مجلس خبرگان مقرر شده در روز 21 خرداد ماه سال جاری جلسه مشترک هیئت رئیسه و کمیسیون‌های مجلس خبرگان در قم برگزار شود، عنوان کرد: اجلاس مجلس خبرگان رهبری نیز امسال در روزهای 10، 11 و 12 شهریور برگزار می‌شود.

خاتمی با اشاره به اینکه جلسه‌ای که در 11 دی ماه سال 93 هیئت رئیسه خبرگان رهبری در دبیرخانه قم برگزار شد، گفت: در این جلسه پیشنهاداتی از سوی اعضاء صورت گرفت که برخی از آن‌ها تصویب و قرار شد پیگیری شود.

وی گفت: پیشنهاد اول ضرورت تعامل و همکاری هر چه بیشتر بین حوزه‌های علمیه شیعه و اهل سنت و ارائه راهکارهای علمی برای مقابله با جریانات تکفیری بود که به تصویب رسید.

عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری با اشاره به برخی مصوبات این جلسه خاطرنشان کرد: گنجاندن معارف اهل بیت (ع) با کمک کار‌شناسان در کتاب‌های درسی مقاطع مختلف تحصیلی از سوی سازمان برنامه ریزی و تدوین کتب درسی آموزش و پرورش از جمله مصوبات این جلسه بود.

خاتمی با اشاره به اینکه پیگیری دبیرخانه مجلس خبرگان و تقویت مبانی دینی و فرهنگی زائران حرم اهل بیت (ع)، امامزادگان و بقاع متبرکه از سوی سازمان اوقاف و امور خیریه از دیگر مصوبات این جلسه بود ،گفت: در این جلسه از وزارت بهداشت و درمان درخواست شد که درباره تسهیل و ارائه راهکارهای تشویقی و رفع موانع تکثیر نسل اقدامات لازم را انجام دهد.

عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری با اشاره به وجود دو شخصیت حقیقی و حقوقی در مجلس خبرگان افزود: شخصیت حقیقی آن دارای ظرفیت بالایی است که باید از آن بهره کافی برده شود.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه