logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

هدف از تجمع معلمان یک خواسته صنفی و مساله درون خانوادگی محسوب می شود

هدف از تجمع معلمان یک خواسته صنفی و مساله درون خانوادگی محسوب می شود
یکی از معلمان شرکت کننده در تجمع گفت: هدف از این تجمع یک خواسته صنفی بوده و سیاسی نیست و نخواهد بود و یک مساله درون خانوادگی محسوب می شود و به بیگانگان و دشمنان نظام و انقلاب هیچ ربطی ندارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، یکی از معلمان شرکت کننده در تجمع معلمان در مقابل اداره آموزش و پرورش ملکان در مصاحبه با خبرنگاردیارملکان اظهار کرد: یکی ازمهم ترین دغدغه ودرخواست معلمان رفع تبعیض بین فرهنگیان وفرهنگیان با کارمندان سایر ادارات می باشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خبرنگاردیارملکان,

وی افزود: معلمان می‌گویند با تورم موجود و افزایش هزینه‌های زندگی نمی‌توان با حقوق معلمی هزینه‌های زندگی را تأمین کرد و روی آوردن برخی ازهمکاران فرهنگی به شغل های دیگر برای جبران کمبودها، چه بسا به برنامه آموزشی وتعلیم وتربیت آسیب می رساند.

,

از همکاران بازنشسته هم اگر سوال کنید شاید بیش از معلمان شاغل از پایین بودن حقوق شان رنج می برند.چون هم سن شان بالاست و کم کم به پزشک ودارو ومراقبت بیشتر نیاز پیدامی کنند وازسویی فرزندانشان راسر وسامان می دهند بنابراین نیازشان افزون ترخواهدبود.

این معلم ملکانی گفت: هدف از این تجمع معلمان یک خواسته صنفی بوده و سیاسی نیست و یک مساله درون خانوادگی محسوب می شود و ازرسانه ها انتظارمی رود موضوع را سیاسی تعبیر وتفسیر نکنند.

دبیر ملکانی یادآور شد: معلمان به این دلیل در روز پنجشنبه تجمع کردند که از لحاظ آموزشی برای دانش آموزان ومدارس مشکلی پیش نیاید و موجب تعطیلی مدارس نشود.

وی در ادامه گفت:آن چه باعث ناراحتی همکاران فرهنگی می شود درکنار پایین بودن حقوق شان، رسانه ای کردن پرداخت مطالبات است. ازیکسو حق شان به موقع پرداخت نمی شود ازطرفی وقتی بعداز چندین ماه می خواهند پرداخت کنند چندین باردرمصاحبه وسخنرانی مسئولان در رده های مختلف واخبارسراسری گفته می شود.

,
,
,
,
,
,
,

سایر کارمندان ادارات و…آیا مطالبات ندارند؟اگردارند موقع پرداخت رسانه ای می کنند؟ شاید من نشنیده ام!

,


وی در پایان گفت:دربرنامه های آموزشی ثبات نیست خانواده ها ومعلمان ودانش آموزان ازاین بابت هم گلایه دارند، خود من ازاین بابت بیشتر رنج می برم.

,
,

همچنین انتظارداریم آموزش وپرورش تحت تاثیر جریان های سیاسی قرار نگیرد ویا کمترقرارگیرد.

,

وظیفه معلمان بسیار سنگین است وآن تربیت فرزندانی است که می خواهند درآینده سکان مدیریت وسازندگی دراین کشور را برعهده گیرند .

,

کشوری که برای دفاع ازآن معلم ودانش آموز درکنار هم وهمگام با مردم هشت سال جنگ را پشت سر گذاشتند. الان برای آبادانی وسازندگی کشورمان همه وظیفه داریم.

,

سخن آخر این که انتظار می رود دربرنامه های آموزش وپرورش ثبات باشد وبا آزمون وخطا نمی توان به اهداف مورد نظررسید.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه