اخبار داغ
  1. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  2. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  3. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  4. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ تهدیدهای تازه سگ زرد برای ملت ایران تکراری است
  5. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  6. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  7. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  8. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  9. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  10. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  11. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  12. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  13. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  14. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  15. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  16. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  17. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد
  18. رشد ۱۸ میلیاردی گیشه سینما همزمان با «روز ملی سینما»
  19. بازی‌های آسیایی ناگویا| صید نخستین مدال کاروان ایران توسط آسمانخراش ها/ پیروزی 3 سانداکار ایران در مبارزه نخست
  20. خودروهای آلاینده زیر ذره‌بین راهور؛ از اخطار ۱۰ روزه تا محدودیت خدمات

واکنش ولایتی به اظهارات اوباما

واکنش ولایتی به اظهارات اوباما
رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک اظهار داشت: بر اساس تجربه ناموفقی که آمریکایی‌ها در ورود نظامی به کشورهای منطقه داشته‌اند، فکر نمی‌کنم آمریکا وارد یمن شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از مهر، جولیا بیشاپ، وزیر امور خارجه استرالیا پس از دیدار با علی‌اکبر ولایتی در جمع خبرنگاران درباره این دیدار گفت: دیدار با آقای دکتر ولایتی مانند سایر دیدارهایی که با مقامات ایرانی داشتم، بسیار سازنده بود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


وی افزود: ما درباره اهداف مشترک از جمله اینکه ما از دولت عراق در مبارزه با داعش حمایت می کنیم، گفتگو کردیم و بحث های بسیار مثبت و سازنده ای داشتیم.

در ادامه همچنین، علی‌اکبر ولایتی، رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک نیز در جمع خبرنگاران گفت: با وزیر امور خارجه استرالیا دیدار خوبی داشتیم و در رابطه با روابط دوجانبه و مسائل مشترک گفتگو کردیم.

ولایتی ادامه داد: ایران و استرالیا روابط خوبی با یکدیگر دارند که در اغلب اوقات سازنده بوده است و تصمیم گرفتند که این روابط سازنده را از سر بگیرند و تقویت کنند و اکنون بعد از گذشت ۱۲ سال وزیر خارجه استرالیا به تهران سفر کرده که یک قدم مثبتی است و انشاءالله در آینده نیز آقای ظریف به استرالیا سفر خواهد کرد و از بنده هم برای سفر به استرالیا دعوت شده است که انشاءالله در فرصت مناسب صورت خواهد گرفت.

رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک اضافه کرد: به هر حال همکاری ایران و استرالیا به عنوان دو کشوری که روابط مناسبی دارند، می تواند برای صلح و آرامش در منطقه خاورمیانه و کشورهای اقیانوسیه بسیار مثبت و در جهت سازنده و برقراری امنیت به‌ویژه در عراق و مبارزه با داعش باشد. وزیر امور خارجه استرالیا نیز قویا معتقد است که باید بر علیه داعش مبارزه کرد و از اقدام ایران در مبارزه با داعش تقدیر کردند.

وی درباره ورود مستقیم آمریکا به یمن اظهار داشت: آمریکایی‌ها بارها ورود نظامی در کشورهای منطقه را تجربه کرده‌اند و از هیچکدام از این آزمایش‌ها سرافراز بیرون نیامده‌اند و بعید می‌دانم با توجه به تجربیات تلخی که رؤسای جمهور قبلی آمریکا درباره مرور مداخله در امور داخلی کشورها داشتند، آمریکا این کار را تکرار کند. مداخله آمریکا مشکلی را از آنها و متحدانشان در منطقه حل نمی کند.

ولایتی تاکید کرد: راه حل یمن گفتگوهای صلح‌آمیز است. با شناختن همه گروه های یمنی از جمله حوثی‌ها، سنی‌ها، شیعه‌ها و... که بتوانند یک مذاکرات سازنده بین گروه های مختلف و تنها یمنی داشته باشند و دیگر کشورها کمک کنند به اینکه در یمن مردم بدون دخالت خارجی حکومت خود را داشته باشند.

رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک در پاسخ به سوال دیگری درباره اظهارات اوباما مبنی بر اینکه هر توافقی با ایران صرف یک معاهده رسمی نیست، اظهار داشت: ما نیز مشتاق معاهده با آمریکا نیستیم. آنچه مسلم است ایران می خواهد حقوق هسته‌ای خود را حفظ کند و بتواند از انرژی هسته ای به صورت صلح آمیز و در چارچوب مقررات بین المللی استفاده کند و با همین دیدگاه در مذاکرات با ۱+۵ شرکت کرده است.

ولایتی با اشاره به اینکه ایران طالب بستن معاهده با آمریکا و غیرآمریکا نیست، توضیح داد: به همین روشی که مذاکره‌کنندگان ما تا به حال داشته‌اند، ادامه می‌دهیم، در چارچوب اصولی که از قبل پایبندی به آن اعلام شده و به نفع ملت ایران است و منافع ملت را تامین می کند و به کشورها در دنیا و جامعه بین المللی اثبات می کند که ایران هیچ‌گاه به دنبال استفاده غیرصلح آمیز از برنامه هسته ای نبوده است و همین امر که اتهامی که به جمهوری اسلامی بسته شده بود از سوی دشمنان و بدخواهان بوده است، تثبیت شود و البته ما می خواهیم که همه تحریم ها همزمان با اقدامات ایران بر اساس توافق با ۱+۵ لغو شود.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه