اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

سرمربی ایتالیا: باید ایران را تحسین کرد

سرمربی ایتالیا: باید ایران را تحسین کرد
سرمربی تیم ملی والیبال ایتالیا پس از شکست مقابل ایران شاگردان ولاسکو را تحسین کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا تیم ملی والیبال ایران در دومین دیدار خود در رقابت‌های جام قهرمانان قاره‌ها امروز (چهار‌شنبه) از ساعت 6:40 در شهر کیوتو به مصاف تیم ملی ایتالیا رفت. این بازی در پایان با نتیجه 3 بر 2 ( 26 بر 24، 16 بر 25، 25 بر 23، 23 بر 25 و 15 بر 12) به سود ایران خاتمه پیدا کرد.

در پایان این بازی مائورو بروتو در نشست خبری حاضر شد و اظهار داشت: مهم‌تر از همه چیز این است که باید به تیم ملی ایران تبریک بگویم. آنها را به خاطر رویارویی در رقابت‌های لیگ جهانی به خوبی می‌شناختیم. تیم من خوب جنگید اما به تیم حریف احترام می‌گذاریم. دیدار سختی بود. به خاطر شیوه بازی‌شان باید آنها را تحسین کرد. آنها می‌خواستند بهترین نمایش خود را ارائه کنند و ما هم باید از چنین رفتاری درس بگیریم. هدف ما از حضور در این تورنمنت این بود که برخی از بازیکنان جوان‌مان تجربه کسب کنند. به دستیارم به شوخی گفتم کاپیتان تیم ما فقط 24 سال دارد.

بروتو در مورد استفاده چرخشی از بازیکنان در ترکیب تیمش نیز گفت:‌ دلم می‌خواهد از همه بازیکنانم در ترکیب تیم استفاده کنم. فکر می‌کنم این تورنمنت جای مناسبی برای انجام این کار است. این موضوع به خاطر دیروز و فردا نیست. ما هر روز بر اساس برنامه کار می‌کنیم. می‌خواهم با تماشای نمایش بازیکنانم اطلاعات کافی در مورد آنها به دست آورم.

امانوئله بیرارلی، کاپیتان تیم ملی ایتالیا نیز پس از شکست مقابل ایران گفت:‌ می‌دانستیم که رویارویی با ایران می‌تواند دیداری سخت برایمان باشد زیرا آنها از نظر تیمی بسیار خوب هستند. والیبال هم که ورزشی تیمی است. احساس بدی نسبت به شیوه عملکردم در سِت سوم دارم. دو اشتباه خیلی ساده در دو حمله تیم داشتم که در شرایط خیلی حساسی رقم خورد. نسبت به سایرین سن بالاتری داشتم و برایم خوب نبود که چنین اشتباه‌هایی داشته باشم. سعی می‌کنیم در دیدارهای بعد بهتر از اینها باشیم زیرا این دیدار برایمان خیلی بد بود.

انتهای پیام/م

, شبکه اطلاع رسانی دانا,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه