logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

سرپرست شبکه بهداشت و درمان کوهرنگ:

در هفته سلامت 50 برنامه آموزشی اجرا می شود

در هفته سلامت 50 برنامه آموزشی اجرا می شود
سرپرست شبکه بهداشت کوهرنگ گفت: در راستای شعار سال، سازمان بهداشت جهانی، در شهرستان کوهرنگ با مشارکت همه ادارات این شهرستان، 50 برنامه آموزشی و اطلاع رسانی در هفته سلامت اجراء خواهد شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوهرنگ، در مراسم زنگ سلامت در گفت و گو با خبرنگار کوهرنگ خبر اظهار کرد: هفته سلامت یکم تا هفتم اردیبهشت ماه امسال با عنوان «دولت و ملت؛ همدلی و همزبانی برای ارتقای عادلانه سلامت» و شعار «ایمنی غذا، از مزرعه تا سفره» برگزار می شود.
 
سیاوش غیبی پور در ادامه گفت: هفته سلامت  فرصت مغتنمی است تا با بیان اهمیت و جایگاه بسیار مهم و سهم آن در تحقق توسعه پایدار، بر مشارکت مردم و همراهی مجموعه نهادهای حاکمیتی و اجرایی تاکید شود.
غیبی پور افزود: از طرفی این هفته فرصتی است تا با بازنگری و نگاه مجدد به توانمندی ها، دستاوردها و انتظارات موجود برای پاسخگویی منطقی و شایسته به مردم، بازتوانی مضاعف و درقالب برنامه منسجم و کلان همراه با سایر دستگاهها ی مسئول در مسیر تحقق سلامت مردم گام برداریم، به همین منظور و براساس دستورالعمل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، هفته سلامت 94 از یکم لغایت هفتم اردیبهشت با شعار«ایمنی غذا؛ از مزرعه تا سفره» نامگذاری شده است.
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوهرنگ با اشاره به اجرای برنامه های این شبکه در هفته سلامت بیان کرد: در راستای شعار سال، سازمان بهداشت جهانی، در شهرستان کوهرنگ با مشارکت همه ادارات شهرستان، 50 برنامه آموزشی و اطلاع رسانی در هفته سلامت اجراء خواهد شد.

انتهای پیام/ر

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا، سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوهرنگ، در مراسم زنگ سلامت در گفت و گو با خبرنگار , کوهرنگ خبر,
,
,
,
,
,
,
 
,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه