logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

لایحه مالیات بر ارزش افزوده تقدیم دولت شد

لایحه مالیات بر ارزش افزوده تقدیم دولت شد
وزیر اقتصاد در قصرشیرین گفت: لایحه مالیات بر ارزش افزوده پس از تدوین در وزارت امور اقتصادی و دارایی به دولت تحویل شده که چگونگی استفاده از منابع مالیات بر ارزش افزوده در دست بررسی است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از جهان، علی طیب‌نیا جمع خبرنگاران در پایانه مرزی پرویزخان اظهار داشت: برنامه‌ریزی گسترده‌ای انجام شده تا تحت مذاکرات هسته‌ای کشور به نحو مناسبی اداره شود.

وزیر امور اقتصادی و دارایی افزود: یکی از برنامه‌ریزی‌ها در رابطه با به نتیجه رسیدن مذاکرات، به رسمیت شناخته شدن حقوق هسته‌ای ایران و برداشته شدن تحریم‌های ظالمانه انجام شده است.

طیب‌نیا خاطرنشان کرد: براساس شرایط فوق امکان انجام بهتر صادرات غیرنفتی فراهم می‌شود.

وی یکی از اهداف سیاست‌های اقتصادی مقاومتی را کاهش وابستگی به درآمدهای نفتی بیان کرد و افزود: باید به دنبال ترویج و توسعه صادرات غیرنفتی باشیم تا از این طریق سهم درآمدهای ناشی از صادرات غیرنفتی افزایش یابد.

وزیر امور اقتصادی و دارایی یکی از اولیت‌های دولت یازهم را افزایش صادرات غیرنفتی عنوان و اظهار کرد: صادرات غیرنفتی وابستگی به درآمدهای نفتی را کاهش می‌دهد و سهم درآمدهای نفتی را در مجموعه ترازپرداخت‌های کشور بالا می‌برد.

طیب‌نیا خاطرنشان کرد: افزایش صادرات به صنایع کمک می‌کند در یک فزایی رقابتی میزان تولیدات و کیفیت آن را افزایش دهند و در واقع رونق صادرات مزایایی همچون افزایش تقاضا برای محصولات ایرانی و تحرک در تولید را بدون آثار تورمی به دنبال دارد.

وی با بیان اینکه مالیات بر ارزش افزوده از استانی به ملی تغییر می‌یابد، افزود: لایحه مالیات بر ارزش افزوده پس از تدوین در وزارت امور اقتصادی و دارایی به دولت تحویل شده که چگونگی استفاده از منابع مالیات بر ارزش افزوده در دست بررسی است.

وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: توسعه استان‌ها باید براساس قابلیت‌های هر استان باشد که این قابلیت‌ها در طرح آمایش آمده است و توسعه کشاورزی، تجارت فرامرزی و استفاده از منابع و معادن از جمله قابلیت‌های استان کرمانشاه است.

طیب‌نیا خاطرنشان کرد: دولت در نظر دارد زمینه جبران عقب‌ماندگی استان کرمانشاه که در طول جنگ تحمیلی آسیب‌های بسیاری متحمل شد را فراهم کند و در این سفر نیز با شناخت مشکلات این منطقه برای رفع این موضوعات پیگیری لازم انجام می‌شود.

وزیر اقتصاد در پاسخ به سئوالی پیرامون حذف یارانه نقدی دهک‌هایی با درآمد بالا پاسخ را به وزیر کار محول کرد و در رابطه با افزایش قیمت حامل‌های انرژی نیز همین پاسخ را داد.

وزیر امور اقتصادی و دارایی با حضور در شهرستان قصرشیرین از پایانه‌های مرزی پرویزخان و خسروی بازدید کرد و در گفت‌وگو با تجار حاضر در این مبادی در جریان مسائل و مشکلات آنها قرار گرفت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/ف

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه