logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

فرماندار شاهین دژ:

پرونده پروژه مسکن مهر امسال در شاهین دژ بسته می‌شود

پرونده پروژه مسکن مهر امسال در شاهین دژ بسته می‌شود
فرماندار شاهین دژ گفت: امسال با تکمیل و بهره‌برداری از پروژه مسکن مهر، پرونده این پروژه در شاهین دژ بسته می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسین عباسی در گفت‌وگو با خبرنگارما، با اشاره به آخرین وضعیت مسکن مهر در شاهین‌دژ اظهار داشت: امسال با تکمیل و بهره‌برداری از پروژه مسکن مهر، پرونده این پروژه در شاهین دژ بسته می‌شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ,

وی گفت: مسکن مهر شاهین‌دژ در قالب 5 تعاونی در زمینی به مساحت 23 هزار متر مربع به تعداد 340 واحد آغاز شد و نیز عملیات احداث 64 واحدی مهر بنیاد مسکن و 80 واحدی مسکن مهر تعاونی سپاه تحویل متقاضیان شده را باید به آن اضافه کرد.

,

فرماندار شاهین‌دژ تصریح کرد: هم‌اکنون بیشتر این واحدها به بهره‌برداری رسیده و تعداد 340 واحد آن نیز با پیشرفت فیزیکی مناسب در سال 94 به بهره‌برداری می‌رسد.

,

عباسی با بیان اینکه در مجموع در شاهین‌دژ 484 واحد مسکن اجرایی شده است گفت: برای رفع مشکلات مسکن مهر و شتاب بخشیدن به تکمیل واحدهای در دست ساخت در این شهرستان با برگزاری چندین جلسه هماهنگی و رفع مشکلات ساختاری و قانونی همه تلاش خود را به کار بسته‌ایم تا با همکاری و پیگیری موثر تمام عوامل به مطالبات متقاضیان که عموما از قشر محروم و آسیب‌پذیر جامعه هستند پاسخ داده شود و امید است تا پایان سال جاری پرونده مسکن مهر شاهین‌دژ بسته می شود.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه