اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

حواشی حضور نوری زاد در ایلام

فتنه گری که بصیرت مسئولان را نشانه گرفت

فتنه گری که بصیرت مسئولان را نشانه گرفت
حضور فتنه گر غرب زده محمد نوری زاد در استان ایلام سنگ محکی شد که مسئولان ایلامی در میزان بصیرت خود تجدید نظر کنند و باردیگر ایمان و اعتقادقلبی خود را نسبت به ارزشهای انقلاب اسلامی مرور کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی جویزر ، حضور فتنه گر غرب زده محمد نوری زاد در استان ایلام سنگ محکی شد که مسئولان ایلامی در میزان بصیرت خود تجدید نظر کنند و باردیگر ایمان و اعتقادقلبی خود را نسبت به ارزشهای انقلاب اسلامی مرور کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه اطلاع رسانی جویزر ,

نوری زاد که در سالهای قبل و فراموش نشده فتنه 88 رسما به بلندگوی صدای آمریکا تبدیل شده بود و بارهای بار به ولایت فقیه و اصل نظام جمهوری اسلامی حمله ور شد حال در قالب سفر صلح و دوستی به ایلام آمد تا به خیال خود با نخبگان و فرهیختگان این استان دیدار کند ، غافل از اینکه مردم استان ایلام حساب کارشان از بعضی از مسئولینی که هنوز براندازی سال 88 را فتنه نمی دانند جداست و با قلم ، عمل و گفتار خویش نفرت خود را از این عنصر خود فروخته نشان دادند.

,

فتنه گری که حتی با رفتنش از ایلام باز از حیله و نیرنگ خود کوتاه نیامده و انگشت تفرقه را بسوی نیروهای دلسوز و فدایی انقلاب دراز کرده است ، سخن امام راحل معیار خوبی برای سنجش اعمال ماست که فرمودند هرگاه دشمن از عمل شما خشنود شد در کار خودتان شک کنید ، بحمدالله این دشمن داخلی و ذبون که امروز با خفت تمام از استان ایلام فراری گردید هیچگاه از عمل مردم و نیروهای انقلابی خشنود نشد ، اما سوال اینجاست چرا حتی یک مسئول استانی در مقابل این فتنه گر که بحکم شرع و در دادگاه اسلامی به جرم فتنه گری به حبس محکوم شده بود و برای همگان عیان است ، موضع گیری نکردند ؟ چرا حق مسئولیتی را که از خون هزارن شهید بر آن تکیه کرده اند ادا نکردند؟ آیا کار به جایی رسیده است که باز غباری از فتنه ما را گمراه کند ؟ آیا هنوز در ناخالص بودن این عنصر معلوم الحال شک داریم ؟ ما تا زمانی که بر اساس بصیرت و بر محور ولایت حرکت می‌کنیم برای مواجهه با توطئه‌ها و دسیسه‌های دشمنان خارجی و داخلی ، دغدغه‌ای نداریم و دغدغه اصلی ما غفلت برخی از خواص از محور وحدت جامعه و افتادن در دام دشمن است که پدیده ای نوظهور است.

,

روی سخن ما با مسئولین است ، توهین نوری زاد به علما و نیروهای انقلابی نشان داد اگر سال 88 نوری زاد و همفکرانش در عمل خویش موفق می شدند آیا الان مسئولیتی اسلامی در ایران می ماند که آنان بر صندلی های آن تکیه کنند؟ الان نظام الهی وجود داشت که در جلسات آن دم از ولایت بزنند؟ کاش بصیرتمان مقطعی و مدت دار نبود ، کاش هر لحظه که بوی فتنه دوباره جاری می شد کفن پوش بدنبال مردم بودیم و از این غافله بصیر و متعهد ملت جا نمی ماندیم .

,

 

,

 

,

یادداشت : محمد حیدری

,

انتهای پیام/ر

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه