logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

بخشدار سرابباغ خواستار شد؛

لزوم استقرار دوایر دولتی در سرابباغ

لزوم استقرار دوایر دولتی در سرابباغ
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از آبدانان خبر، "حمید دانیالی " بخشدار سرابباغ  با اشاره به وضعیت آنتن دهی موبایل در بخش سرابباغ  اظهار کرد: برخی از روستا های سرابباغ مانند سراب نقل و سیاه گاو  وضعیت آنتن دهی موبایل نامناسب است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آبدانان خبر,
وی گفت: آنتن دهی موبایل در روستای سرپله با سیستم GSM کار می کند که تداخل خطوط پیش می آید و مردم نمی توانند از اینترنت استفاده کنند.
بخشدار سرابباغ  اظهار کرد: ارتقای هر منطقه در تقسیمات کشوری به منظور توسعه آن و استقرار ادارات مختلف صورت می گیرد که این موضوع در بخش سرابباغ محقق نشده و هم اکنون مردم این بخش با مشکلات زیادی روبرو هستند.
دانیالی گفت: نبود نمایندگی ادارات در این بخش با توجه به فاصله بیش از 20 کیلومتر بین سرابباغ تا مرکز شهرستان آبدانان موجبات نارضایتی مردم را فراهم نموده است.
وی گفت: انتظار می رود ادارات از ظرفیت های خود نسبت به استقرار نمایندگی ها در بخش سرابباغ جهت حل مسائل و مشکلات مردم اقدام کنند.
بخشدار سرابباغ  با اشاره به لزوم اجرای طرح هادی در بخش سرابباغ  و هماهنگی اداره مسکن و شهرسازی و دهیاران ، گفت: لازم است اداره مسکن و شهرسازی بخشی از اعتبار ساخت مسکن را منوط به اجازه دهیاران کنند.
وی گفت: مردم آمادگی دارند طرح هادی را اجرا کنند اما به دلیل عدم برنامه ریزی صحیح این کار فعلا انجام نمی گیرد.
,
,
,
,
,
,
انتهای پیام/ر
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه