logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

مدیر جهاد کشاورزی شهرضا خبر داد

سرمازدگی ۷۰ درصدی باغ‌های انگور شهرضا/ خسارت ۹۳ میلیارد ریالی سرمازدگی بهاره مزارع گندم و جو

سرمازدگی ۷۰ درصدی باغ‌های انگور شهرضا/ خسارت ۹۳ میلیارد ریالی سرمازدگی بهاره مزارع گندم و جو
مدیر جهاد کشاورزی شهرضا گفت: با توجه به کاهش دمای هوا در فروردین ماه تاکنون حدود 150 هکتار از باغات انگور شهرستان دچار خسارت سرمازدگی از 40 تا 70 درصد شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا عبدالرضا تاکی در گفت‌وگو با خبرنگار شهرضانیوز اظهار کرد: با توجه به فرارسیدن زمان مبارزه با آفات، بیماری‌ها و علف‌های هرز مزارع و باغات و نیاز به آموزش در این زمینه با هماهنگی و همکاری شرکت خدمات فنی و مشاوره‌ای سمیرغ سپاهان دوره آموزشی ترویجی آشنایی با سمپاش‌ها و تنظیمات آن” با حضور اساتید و کارشناسان استان و شهرستان و شرکت جمعی از بهره‌برداران و تراکتورداران شهرستان برگزار شد.
وی افزود: در این دوره آموزشی با ارائه توضیحات در زمینه انواع سمپاش‌ها، نحوه کاربرد و تنظیمات آنها به سئوالات شرکت کنندگان نیز در این ارتباط پاسخ داده شد .
مدیر جهاد کشاورزی شهرضا با اشاره به اینکه با گذشت یک ماه از سال جاری آب کانال دشت مهیار باز و هم اکنون با ظرفیت کامل آب در کانال جریان دارد، گفت: سطح زیر کشت گندم و جو در دشت مهیار ۳۴۰۰ هکتار است که بیش از ۴۰۰ هکتار آن زیر دست کانال مذکور واقع شده است.
وی با بیان اینکه کاهش نزولات آسمانی و تاخیر در باز شدن آب کانال باعث شده بخشی از این سطح غیرقابل برداشت و بخش دیگری نیز با کاهش عملکرد مواجه شود، اظهار کرد: امید است با استمرار تخصیص آب در کانال سطح کشت موجود حفظ و شاهد بهبود وضعیت آبیاری و منابع آب زیر زمینی دشت مهیار باشیم.
تاکی تصریح کرد: با توجه به کاهش درجه حرارت از بیست و پنجم فروردین ماه سال جاری تاکنون حدود ۱۵۰ هکتار از باغات انگور شهرستان دچار خسارت سرمازدگی از ۴۰ تا ۷۰ درصد شده است که باعث کاهش شدید عملکرد این محصول می‌شود.
وی بیان کرد: شهرستان شهرضا دارای سطح زیر کشت ۶۰۰ هکتار باغ انگور است که با توجه به مرغوبیت و بازار پسندی محصول تولیدی آن حدود ۶۵۰۰ تن علاوه بر مصرف در شهرضا به شهرستان‌ها و استان‌های همجوار نیز صادر می‌شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا , شهرضانیوز ,
,
,
,
,
,

روش تولید محصول در باغات انار شهرضا اصلاح می‌شود
مدیر جهاد کشاورزی شهرضا بیان کرد: در راستای برنامه‌ریزی برای تولید محصول سالم و ترویج آن از ابتدای سال زراعی جاری در شهرستان شهرضا پنج هزار متر مربع باغ انار به عنوان سایت الگویی جهت اعمال توصیه ها و روش‌های تولید محصول سالم انتخاب و تحت کنترل و سرکشی کارشناسان استان و شهرستان قرار دارد.
وی بیان کرد: با توجه به سطح زیرکشت و موقعیت انار به عنوان محصول استراتژیک شهرستان، اقدام به بررسی و شناسایی باغداران پیشرو و علاقمند و تشکیل گروه هدف در این زمینه شد.
تاکی تصریح کرد: تاکنون دو کارگاه آموزشی در این ارتباط برگزار شده که علاوه بر گروه هدف انارکاران دیگر نیز در آن با موضوعات آفات و بیماری‌های انار، هرس و تغذیه باغات انار شرکت کردند.

, روش تولید محصول در باغات انار شهرضا اصلاح می‌شود , روش تولید محصول در باغات انار شهرضا اصلاح می‌شود ,
,
,
,

خسارت سرمازدگی بهاره مزارع گندم و جو در شهرستان شهرضا
وی خاطرنشان کرد: با توجه به افت دما و نزول درجه حرارت به صفر و بعضا زیر صفر درجه سانتی گراد در نیمه دوم فروردین ماه سال جاری سطوحی از مزارع گندم و جو در نقاط مختلف شهرستان با خسارت سرمازدگی مواجه شده است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرضا تصریح کرد: حدود ۱۲۰۰ هکتار از مزارع گندم به میزان ۲۰ درصد و ۲۰۰۰ هکتار از مزارع جو به میزان ۳۰ درصد دچار خسارت کاهش عملکرد شده که خسارت ریالی وارده به این محصولات حدود ۹۳ میلیارد ریال برآورد می‌شود.

, خسارت سرمازدگی بهاره مزارع گندم و جو در شهرستان شهرضا, خسارت سرمازدگی بهاره مزارع گندم و جو در شهرستان شهرضا,
,
,

انتهای پیام/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه