logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

امیری در صحن علنی مجلس:

طرح اعمال محدودیت برای کاندیداتوری انتخابات مجلس با سیاست‌های کلی انتخابات مغایرت دارد/ تغییرات مکرر در مقررات آسیب به نظام قانونگذاری کشور است

طرح اعمال محدودیت برای کاندیداتوری انتخابات مجلس با سیاست‌های کلی انتخابات مغایرت دارد/ تغییرات مکرر در مقررات آسیب به نظام قانونگذاری کشور است
سخنگوی وزارت کشور با بیان اینکه طرح اعمال محدودیت برای اعضای شوراهای شهر به منظور کاندیداتوری در انتخابات مجلس با سیاست‌های کلی انتخابات مغایرت دارد، گفت: عضویت در شوراها شغل محسوب نمی‌شود و اعمال محدودیت مضاعف برای این افراد درست نیست.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از فارس، حسینعلی امیری قائم‌مقام و سخنگوی وزارت کشور صبح امروز (سه‌شنبه) در جلسه علنی پارلمان طی سخنانی به عنوان نماینده دولت درباره دوفوریت طرح اصلاح قانون انتخابات مجلس که موجب می‌شود اعضای شوراهای شهر نتوانند کاندیدای انتخابات پارلمان شوند، اظهار داشت: برخی محدودیت در مورد قانون انتخابات مجلس در این طرح مدنظر قرار گرفته است که اینگونه تغییرات مکرر در قانون آسیب به نظام قانون‌گذاری کشور محسوب می‌شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی افزود: در سال‌های اخیر در قانون انتخابات تغییرات زیادی ایجاد شد و رویکرد آن هم ایجاد محدودیت بود، در سال آخر مجلس اعمال این گونه تغییرات در قانون انتخابات سبب محروم کردن عده‌ای از افراد برای کاندیداتوری می‌شود و می‌تواند در صحنه‌ای از انتخابات تاثیرگذار باشد.

,

امیری در بخش دیگری از سخنانش تصریح کرد: به نظر می‌رسد طرح مجلس برای اعمال محدودیت برای کاندیداتوری اعضای شوراهای شهر در انتخابات مجلس با سیاست‌های کلی انتخابات که در مجمع تشخیص در حال بررسی است، مغایرت دارد.

,

سخنگوی وزارت کشور ادامه داد:‌ بنابراین می‌توان گفت طرح مجلس برخلاف سیاست‌های کلی انتخابات  است، باید بدانیم اعمال محدودیت مضاعف برای افرادی که در شوراهای اسلامی مشغولند درست نیست چرا که عضویت در شوراها شغل محسوب نمی‌شود.

,

قائم‌مقام وزارت کشور در پایان خاطرنشان کرد: اعضای شوراهای شهر هم دارای تجربه و هم توانمندی هستند که در صورت تصویب این طرح نمی‌توانیم از ظرفیت آنان استفاده کنیم. بنابراین جای سؤال است که این محدودیت ایجاد کردن برای اعضای شوراهای شهر چه معنایی دارد؟!

,

 

,

انتهای پیام/ف

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه