اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

آخرین وضعیت بازار گوشت قرمز

آخرین وضعیت بازار گوشت قرمز
رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی از خروج بی‌رویه دام سبک از کشور ابراز نگرانی کرد و گفت: این موضوع بازار داخلی را دچار مشکل می‌کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از مهر، علی‌اصغر ملکی با اشاره به خروج دام سبک از کشور در استان کردستان، اظهارداشت: این خروج احتمالا مجوز ندارد و حتی اگر با مجوز هم انجام می‌شود، در آینده ما را دچار مشکل خواهد کرد.

وی با بیان اینکه هم اکنون حمل دام از کردستان به تهران کاهش یافته است، افزود: این مساله قیمت گوشت گوسفندی را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

ملکی با اشاره به اینکه درحال حاضر قیمت هرکیلوگرم شقه بدون دنبه تحویل به مغازه‌دار بین ۲۷ هزار و ۵۰۰ تومان تا ۲۸ هزار تومان است، گفت: قیمت این نوع گوشت تحویل به مصرف کننده بین ۳۱ تا ۳۲ هزار تومان است.

وی با بیان اینکه برای روزهای آینده معضلی وجود ندارد و اصولا نباید کمبودی وجود داشته باشد، اضافه کرد: تنها مشکل ما خروج دام سبک از کشور است و باید کارشناسی شده در این زمینه عمل شود اگر صدور مجوز بی‌رویه باشد یا خروج غیرمجاز صورت بگیرد بازار داخلی تحت تاثیر قرار می‌گیرد و مشکل ایجاد شود.

همچنین علی خندان روی‌جوان رئیس اتحادیه گوشت گاوی در گفتگو با مهر با بیان اینکه قیمت گوشت گوساله در بازار تغییری نداشته است، گفت: در حال حاضر قیمت هرکیلوگرم گوشت گوساله به صورت مخلوط برای مصرف کننده ۳۰ هزار تومان است.

وی با اشاره به اینکه قیمت گوشت گوساله در روزهای آتی افزایش نخواهد یافت، افزود: احتمال کاهش قیمت این نوع گوشت در خردادماه وجود دارد چراکه دام فراوان  و هوا گرم است و خرید مردم کم می‌شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/ف

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه