اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

با مشورت شاغلام

پیروانی دستیاری برانکو را قبول نکرد!

پیروانی دستیاری برانکو را قبول نکرد!
سرمربی سابق تیم امید گفت: نکونام اگر بخواهد سال آینده هم به فوتبالش ادامه دهد،‌ نمی تواند مربی تیم ملی باشد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه داناغلامحسین پیروانی در رابطه با انتخاب نکونام به دستیار جدید کی روش اظهار داشت: اگر نکونام بتواند با کی روش و کادرفنی تیم ملی انس بگیرد و با هم تعامل خوبی داشته باشند،‌ اتفاق بسیار خوشایندی رخ داده است اما در غیر اینصورت به هیچ وجه حضور یک ایرانی در کنار کی روش مفید نیست. نکونام برای تیم ملی زحمت کشیده و بازیکن بزرگی است. کی روش هم به این نتیجه رسیده و کسی که تا یک ماه قبل کاپیتان تیمش بوده را روی نیمکت آورده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی در پاسخ به این سوال که سرنوشت کریمی در تیم ملی در انتظار نکونام هم خواهد بود یا خیر، افزود: درست نیست کسی که مسئولیتی را در تیم ملی قبول می کند،‌ در میانه راه کارش را رها کند. آدم از ابتدا شناخت کامل را کسب می کند و وقتی کاری را قبول می کند باید تا آخرش باشد. البته این به شرط این است که کی روش نیز سر ناسازگاری نداشته باشد. البته من نام کمک مربی را هیچ وقت قبول نمی کنم و به دستیارانم حتی در تیمهایی که بودم،‌ همکار می گفتم. شاید یکسری از مانع چیدن در تمرین ناراحت شوند اما خود سرمربی هم گاهی اوقات این کا را انجام می دهند. البته اگر قصد سوءاستفاده و سرگرم کردن مربی ایرانی باشد،‌ ماجرا متفاوت است.

,

سرمربی سابق تیم امید با اشاره به اینکه نکونام هنوز وضعیتش را برای ادامه دوران بازیگری مشخص نکرده،‌ تصریح کرد: نکونام اگر بخواهد سال آینده هم به فوتبالش ادامه دهد،‌ نمی تواند مربی تیم ملی باشد. او باید در پایان همین فصل از فوتبال خداحافظی کند و تمرکزش را روی تیم ملی و مربیگری بگذارد.

,

پیروانی در خصوص انتخاب برادرش به عنوان مدیراجرایی تیم ملی گفت: افشین در خانواده ما هم از همان بچگی فکرش بزرگ بود. البته این را از همان ابتدا بگویم که اگر به افشین بی احترامی شود،‌ او قطعا یک لحظه هم صبر نمی کند و به کارش خاتمه می دهد. به نظرم او توانایی این را دارد که به عنوان یک بزرگتر حاشیه های تیم ملی و حتی کی روش را جمع کند. او احساس بزرگی می کند و این برایش یک امتیاز محسوب می شود. یادم می آید از زمانی که در تیم نوجوانان برق بازی می کرد،‌ می گفت یک روز کاپیتان پرسپولیس می شوم که این اتفاق هم رخ داد.

,

وی در پایان در پاسخ به این سوال که برادرش از او برای حضور در تیم ملی مشورت گرفته،‌ اذعان داشت:‌ از من مشورت گرفت که حدودا یک ماه قبل بود. گفت که بحث حضورش در تیم ملی مطرح است و از سوی دیگر نیز برانکو او را برای مربیگری در پرسپولیس می خواست اما من به افشین گفتم که پرسپولیس ثبات ندارد و به تیم ملی برو.

,

کاپ

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه