اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

جشن " پدران آسمانی " در سنندج برگزار شد

جشن " پدران آسمانی " در سنندج برگزار شد
همزمان با سالروز ولادت امام علی(ع) و روز پدر، همایش «پدران آسمانی» با محوریت شهدای کردستان، در مجتمع نور سنندج برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از آفتاب دل، همزمان با سالروز ولادت امام علی(ع) و روز پدر، همایش «پدران آسمانی» با محوریت شهدای کردستان، صبح امروز در مجتمع نور سنندج برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آفتاب دل, آفتاب دل,


جشن پدران آسمانی هشتمین سال متوالی است که از سوی فرزندان شهدا و با هدف تجلیل و تکریم از مقام پدران شهید، زنده نگه داشتن یاد و راه شهدا و تجدید میثاق با آرمانهای شهدا از سوی وارثان شهدا و بنیاد شهید و امور ایثارگران درسنندج  برگزار شد.

,
,


محمد سلیمانی مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران کردستان در این مراسم ضمن تبریک میلاد حضرت علی (ع) گفت: همه روزها از آن خداست اما برخی زمانها و مکانها خاص هستند که یکی از آن زمانها 13رجب است و یکی  از آن مکانها مکه و  در مکه بهترین مکان مسجد الحرام و بهترین مکان آن کعبه است که بهترین خلق در آن زاده شد و خدا نامش را علی مشتق ازنام خودش نامید.

وی اعلام کرد: در این برنامه فرزندان گرامی شاهد میزبانی آحاد جامعه هستند و با نهادینه‎سازی این سنت حسنه توسط یادگاران شاهد، فرهنگ سپاس‌گزاری از مقام والای پدر در جامعه نهادینه می‎شود.

,
,
,
,


مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کردستان یادآور شد: تقدیر از پدران شهدا به‌عنوان پدران معنوی آحاد جامعه هدف برگزاری این مراسم است.

,
,


وی به اهداف برگزاری مراسم جشن دیدار با پدران آسمانی اشاره کرد و گفت: ایجاد زمینه مناسب برای بهبود ارتباط فرزندان شاهد و آشنایی آنان با مجاهدت‌های شهیدان، ارتقای نقش و جایگاه فرزندان شاهد در جامعه، ایجاد هسته‌های مشارکتی جامعه، شناسایی نیروهای نخبه و فعال فرزندان شاهد، فعال‌سازی ارتقا و بهره‌مندی از توانمندی‌های بالقوه فرزندان شاهد سراسر کشور در راستای ترویج و اشاعه فرهنگ ایثار و شهادت است.

,
,


سلیمانی در پایان خاطر نشان کرد: در چنین روز عزیزی ما در کنار هم جمع شده ایم  تا از پدران شهیدمان تجلیل کنیم همانها که پیروان  اهل بیت (ع) بودند و  با ایثار جان خویش عزت و آبرو به ما بخشیدند و اکنون وظیفه ماست که پیرو آنان باشیم و راهشان را جاودان سازیم.

,
,


انتهای پیام/پ

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه