logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

نائب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس تاکید کرد

وجود دلالان، مشکل جدی حوزه مسکن/نظام بانکی باید اصلاح شود

وجود دلالان، مشکل جدی حوزه مسکن/نظام بانکی باید اصلاح شود
نائب رئیس کمیسیون اقتصادی گفت: نگرانی اصلی ما مربوط به بازار تولید نیست بلکه وارد شدن دلالان به حوزه مسکن است و باید توجه داشت اگر بازار مسکن به سمت تولید پیش رود حجم اشتغال کشور افزایش می‌یابد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا محمدرضا پورابراهیمی، نائب رئیس کمیسیون اقتصادی و نماینده مردم کرمان در مجلس در خصوص ارزیابی نرخ سود بانکی و جریان نقدینگی کشور در مصاحبه با خبرنگار اقتصادی صبح قزوین اظهار کرد: در حوزه اقتصادی، هدف ما این است تا با کاهش نرخ سود سپرده‌ها و نرخ تامین مالی برای بنگاه‌های اقتصادی، اقتصاد کشور را به سمتی هدایت کنیم که متناسب با ظرفیت اقتصادی، از این مقوله بهره لازم را ببریم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح قزوین,

وی افزود: همان طور که در کشورهای توسعه یافته دیده می‌شود بین نرخ بانکی و میزان توسعه یافتگی ارتباط وجود دارد که این اصل در بسیاری از کشورها قابل ملاحظه است بنابراین تجربه جهانی باید مبنا قرار گیرد.
نائب رئیس کمیسیون اقتصادی بیان کرد: اگر نرخ بهره بانکی در کشورها کاهش پیدا کند عصر توسعه یافتگی را شاهد خواهیم بود؛ همچنین افزایش غیرمنطقی نرخ سپرده‌ها به واسطه رقابت‌های ناسالمی که بین بانک‌ها و موسسات مالی و اعتباری پیش آمده باعث تحمیل هزینه سنگین به اقتصاد کشور شد.
وی اذعان کرد: تصمیمی که اخیرا بانک های کشور برای اجتناب از پیامدهای بسیار ناگوار آن در عرصه اقتصادی گرفتند بسیار مناسب است و آثار آن بر اقتصاد کشور قطعا مطلوب خواهد بود.
نماینده مردم کرمان در مجلس با اشاره به اینکه اگر نرخ سود سپرده پایین بیاید مردم پول را از بانک خارج می کنند و به سمت بازارهای دیگر می روند تصریح کرد: چون مردم حساب هایشان را در جایی نگهداری نمی کنند و کسی هم پول فیزیکی با خود همراه نمی برد، این منابع در تمام بانک ها می ماند و عدد بانک ها تغییر نمی کند اما شکل و نگهداری منابع تغییر می کند و این برای اقتصاد ما مهم است. در اقتصاد کشورمان هرچه منابع به صورت بلندمدت سپرده شود اثرش بر توسعه اقتصادی بهتر خواهد بود. ما نگران خروج منابع از بانک ها نیستیم چون منابع مشخص است اما ترکیب حساب ها تغییر پیدا می کند.
وی تاکید کرد: بانک مرکزی رکن اصلی در مداخله بازار ارز است بنابراین سیاست های حوزه مدیریت ارز را باید طوری پیش ببریم تا منابع به سمت بازار ارز نرود. نگرانی اصلی ما مربوط به بازار تولید نیست بلکه وارد شدن دلالان به حوزه مسکن است که اگر به سمت بازار تولید رود حجم اشتغال کشور افزایش می یابد بنابراین در حوزه مسکن، اگر منابع به سمت تولید پیش رود بسیار ارزشمند خواهد بود.
پورابراهیمی تصریح کرد: یکی از ایرادات ما، عدم نظارت دقیق بانک مرکزی بر ساختار نظام مالی است و نظام بانکی ما باید اصلاح شود. امکان پذیر نیست ۲۲ درصد سپرده ها را از مردم بگیریم و وام ۱۶ درصد بدهیم. اگر پایه اقتصاد روی خشت کاملا سست بنا شود دیر یا زود خواهد ریخت.
وی توضیح داد: ساختار اقتصادی ما نیاز به نظارت جدی در نظام بانکی دارد. آئین نامه های فعلی بانک مرکزی؛ قوانین، مقررات و ضوابط بانک مرکزی را برای نظارت جدی بر حوزه نظام پولی کشور ترغیب نمی کند. بانک مرکزی باید با شکل جدی تری نسبت به وضع موجود به تمام معقولات بپردازد.

,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ر

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه