اخبار داغ
  1. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  2. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  3. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  4. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  5. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  6. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران چگونه صادر شد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  7. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  8. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  9. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  10. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  11. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  12. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  13. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  14. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  15. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  16. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  17. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  18. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  19. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  20. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل

جزئیات گروگانگیری یک تبعه افغان در تهران

جزئیات گروگانگیری یک تبعه افغان در تهران
گروگانگیری چند ساعته یک تبعه افغانستان در تهران، بدون هرگونه خسارت جانی و مالی خاتمه یافت؛ گروگانگیران در ازای آزادی گروگان، خواستار پرداخت یک میلیارد ریال پول نقد بودند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از فردا، سرهنگ امید بهمنیاری با اشاره به گروگانگیری یکی از اتباع کشور افغانستان در پایتخت اظهار داشت: ساعت 12 نیمه شب، ماموران پلیس از طریق مرکز فوریت‌های پلیسی 110، در جریان یک گروگانگیری در منطقه  واقع در خانی آباد، قرار گرفتند.

رئیس کلانتری 152 خانی‌آباد ادامه داد: پس از این گزارش، ماموران پلیس به سرعت به منطقه مورد نظر اعزام شدند و در تحقیقات اولیه متوجه شدند که ساعت 9 صبح، یکی از اتباع کشور افغانستان به نام «محمد»، توسط 5 تن از دیگر اتباع این کشور، درست در مقابل اداره اتباع خارجه، ربوده شده و گروگانگیران، وی را به زور سوار اتومبیل کرده و به مکان نامعلومی منتقل کرده‌اند.

وی با بیان اینکه گروگانگیران در قبال آزادی محمد، خواستار پرداخت مبلغی معادل یک میلیارد ریال شده بودند، افزود: ماموران پلیس در بازجویی‌های اولیه، موفق به کشف محل نگهداری محمد در یکی از کارگاه‌های نجاری در محدوده شهرک بستان شدند و به سرعت عملیات رهایی وی را آغاز کردند.

بهمنیاری با اشاره به اینکه محل اختفای محمد و گروگانگیران به هیچ وجه قابل نفوذ نبود، گفت: ماموران پلیس با محاصره کارگاه نجاری، توانستند یک خط ارتباطی با گروگانگیران برقرار کنند و با استفاده از شگردهای خاص، موفق شدند در طول یک مذاکره یک ساعته، در خصوص آزادی این گروگان، با گروگانگیران به توافق برسند.

رئیس کلانتری 152 خانی‌آباد در پایان خاطرنشان کرد: به دنبال محاصره محل، توسط پلیس و انجام مذاکرات تلفنی با گروگانگیران، ماموران پلیس موفق شدند محمد را آزاد و 5 گروگانگیر را بدون هرگونه خسارت جانی و مالی دستگیر کنند.

در تحقیقات انجام شده و بازجویی‌های به عمل آمده از گروگانگیران، انگیزه این گروگانگیری، اختلافات مالی میان گروگانگیران و یکی از اقوام فرد گروگان بوده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/ف

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه