logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

نظر نمایندگان استان درباره سفر هیات دولت؛

الهوردی دهقانی: دولت یازدهم وعده خاصی درباره‌ی آذربایجان نداده است!/ خواستار استقلال مس آذربایجانیم/ بیمارستان افتتاح شده ای که هنوز تعطیل است/ با وجود برداشت پول از صندوق توسعه ملی، مشکل آب پابرجاست!

الهوردی دهقانی: دولت یازدهم وعده خاصی درباره‌ی آذربایجان نداده است!/ خواستار استقلال مس آذربایجانیم/ بیمارستان افتتاح شده ای که هنوز تعطیل است/ با وجود برداشت پول از صندوق توسعه ملی، مشکل آب پابرجاست!
نماینده مردم ورزقان و خاروانان در مجلس شورای اسلامی گفت: به دلیل مشکلات اقتصادی حاکم در کشور پروژه‌ی بزرگی در سال‌های اخیر در آذربایجان‌شرقی اجرا نشده و دولت نیز وعده خاصی به مردم آذربایجان نداده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، الهوردی دهقانی در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی آناج با اشاره به فرصت‌های سرمایه‌گذاری در شهرستان ورزقان، اظهار کرد: استان آذربایجان‌شرقی معادن بسیاری را به خود اختصاص داده است که یکی از آنها در ورزقان قرار دارد و می‌تواند صنایع مورد نیاز کشور را تامین کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, الهوردی دهقانی در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی آناج با اشاره به فرصت‌های سرمایه‌گذاری در شهرستان ورزقان، اظهار کرد: استان آذربایجان‌شرقی معادن بسیاری را به خود اختصاص داده است که یکی از آنها در ورزقان قرار دارد و می‌تواند صنایع مورد نیاز کشور را تامین کند., آناج ,

درصورت تبدیل ورزقان به منطقه آزاد، استان قطب صنعتی می‌شود

, درصورت تبدیل ورزقان به منطقه آزاد، استان قطب صنعتی می‌شود, درصورت تبدیل ورزقان به منطقه آزاد، استان قطب صنعتی می‌شود,

وی ادامه داد: بارها از مسئولین کشوری درخواست کردیم تا شهرستان ورزقان به یک منطقه آزاد تبدیل کنند، در صورت تحقق این امر آذربایجان به عنوان قطب صنعت و معدن شناخته می‌شود و با بهره‌برداری از معادن می‌توانیم محصولات خود را به کشورهای خارجی صادر کنیم و شاهد ایجاد ارزش افزوده و اشتغال در استان باشیم.

,

نماینده مردم ورزقان و خاروانا در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مسئولین استانی باید در سفر رئیس جمهور به استان از فرصت ایجاد شده استفاده کنند، ابراز کرد: متاسفانه آذربایجان‌شرقی در طول سال‌های گذشته نسبت به دیگر استانها پیشرفت کمی داشته است که از جمله‌ی آنها می‌توان عدم وجود قطار سریع‌السیر و خط راه‌آهن معمولی را نام برد.

,

وی اضافه کرد: خط راه‌آهن جلفا به قره‌باغ چند دهه است که فعال نیست و همین امر ترانزیت کالا در استان را با مشکل روبرو ساخته و خواسته‌ی ما احیای این خط را‌ه‌آهن است.

,

با وجود برداشت پول از صندوق توسعه مشکل آب پابرجاست/دولت یازدهم وعده خاصی درباره‌ی آذربایجان نداده است!

, با وجود برداشت پول از صندوق توسعه مشکل آب پابرجاست/دولت یازدهم وعده خاصی درباره‌ی آذربایجان نداده است!, با وجود برداشت پول از صندوق توسعه مشکل آب پابرجاست/دولت یازدهم وعده خاصی درباره‌ی آذربایجان نداده است!,

دهقانی با اشاره به مشکلات کشاورزی متعدد در سطح استان، اذعان کرد: معظل سد آب، با وجود دستور رهبر معظم انقلاب مبنی بر برداشت پول از صندوق توسعه برای رفع مشکل آب‌های مرزی رفع نشده است  و تاکنون شاهد اقدام خاصی از طرف وزارت نیرو نبودیم. نزولات آسمانی در ورزقان چشمگیر است اما به دلیل عدم وجود سد مشکلات کشاورزی همچنان پابرجاست.

,

وی خاطرنشان کرد: به دلیل مشکلات اقتصادی حاکم در کشور پروژه‌ی بزرگی در سال‌های اخیر در آذربایجان‌شرقی اجرا نشده و دولت نیز وعده خاصی به مردم آذربایجان نداده است اما با این حال مردم خواستار رسیدگی به مشکلات اساسی استان می‌باشند.

,

خواستار استقلال مس آذربایجانیم/دولت به جاده‌های شمالی استان رسیدگی کند

, خواستار استقلال مس آذربایجانیم/دولت به جاده‌های شمالی استان رسیدگی کند, خواستار استقلال مس آذربایجانیم/دولت به جاده‌های شمالی استان رسیدگی کند,

عضو مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مردم و نمایندگان خواستار استقلال مس آذربایجان می‌باشند، گفت: در صورت تشکیل این شرکت زمینه برای بهره‌برداری توسط شرکت‌های خصوصی و ایجاد اشتغال و درآمد پایدار فراهم خواهد شد.

,

وی از وضعیت نامناسب جاده‌های استان انتقاد کرد و افزود: جاده‌های شمالی به دلیل نزدیکی به مرز از اهمیت تجاری و گردشگری بالایی برخوردارند که متاسفانه در طول سال‌های گذشته اقدام خاصی برای رفع این معظل اتخاذ نشده است.

,

دهقانی با اشاره به مشکلات شهرستان خاروانا، اظهار کرد: در صورت احداث جاده خاروانا دسترسی مردم به منابع، صنایع و سایر شهرستانها افزایش می‌یابد که این موضوع در افزایش سرمایه استان تاثیر زیادی دارد.

,

وی ادامه داد: بیمارستانی در حوزه‌ی انتخاباتی بنده از زمان دولت دهم افتتاح شده است، ولی هنوز آماده ارائه خدمات به مردم نمی‌باشد و این درحالی است که مردم با مشکلات درمانی متعددی روبرو هستند.

,

انتهای پیام/گ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه