اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

دوربین‌ها در جاده چالوس فعال شدند

دوربین‌ها در جاده چالوس فعال شدند
رئیس پلیس راه راهور ناجا با حضور در پاسگاه پلیس راه کرج – چالوس سامانه ثبت تخلفات حادثه ساز را افتتاح نمود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از سایت راهور، رئیس پلیس راه راهور ناجا با حضور در پاسگاه پلیس راه کرج – چالوس سامانه ثبت تخلفات حادثه ساز را افتتاح کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

سرهنگ محمدحسین حمیدی، رئیس پلیس راه راهور ناجا با اشاره به اینکه تخلفات سرعت غیر مجاز، تجاوز به چپ و سبقت غیرمجاز از جمله تخلفات شایع در سطح محورهای کوهستانی و مخصوصاً جاده چالوس بوده و منجر به تصادفات رخ به رخ و مسدود شدن موقت یا طولانی مدت جاده ها می‌شود تصریح کرد: سامانه ای طراحی شده که از این به بعد تخلفات حادثه ساز مخصوصا سرعت و سبقت غیر مجاز و تجاوز به چپ از طریق این سامانه کنترل شده و نسبت به اعمال نمره منفی، توقیف خودرو ، اعمال قانون و ارسال برگه تخلف به آدرس مالکان اقدام می کند.

,

سرهنگ حمیدی افزود: جریمه تخلف سرعت و سبقت غیر مجاز در جاده های دوطرفه یکصد هزار تومان و تجاوز به چپ پنجاه هزار تومان است؛ ولی مهم آن است که با کاهش این تخلفات حادثه ساز، ایمنی و انضباط ترافیکی ارتقاء یابد و به تناسب کاهش این تخلفات، افزایش روانی ترافیک و کاهش انسدادها را شاهد باشیم.

, جریمه تخلف سرعت و سبقت غیر مجاز در جاده های دوطرفه یکصد هزار تومان و تجاوز به چپ پنجاه هزار تومان است,

رئیس پلیس راه راهور ناجا خاطرنشان کرد: این سامانه به تدریج در سایر محورهای مواصلاتی نیز اجرایی خواهد شد تا از بروز تخلفات حادثه ساز جلوگیری شود.

,

 

,

انتهای پیام/ف

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه