logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

قطع آردیارانه‌ای نان‌‌صنعتی دربیشتر استان‌ها

قطع آردیارانه‌ای نان‌‌صنعتی دربیشتر استان‌ها
رییس اتحادیه تولیدکنندگان نان صنعتی کشور گفت: از شش ماه گذشته آرد یارانه‌ای بیشتر نانوایی‌های صنعتی حذف شده است و تنها استان‌های محدودی بر اساس نظر شورای استان آرد یارانه‌ای دریافت می‌کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از فردا، محسن لزومیان رییس اتحادیه تولیدکنندگان نان صنعتی کشور، گفت: بیشتر تولیدکنندگان نان صنعتی به‌خلاف ادعای دولت هیچ‌گونه آرد یارانه‌ای دریافت نمی‌کنند و انواع و اشکال این نانها با آرد آزاد پخته می‌شود.

رییس اتحادیه تولید کنندگان نان صنعتی کشور اظهار داشت: حذف آرد یارانه‌ای واحد‌های نان صنعتی و فانتزی تخلفی آشکار به حساب می‌آید که توسط مسئولان دولتی انکار می‌شود اما حدود شش ماه است که آرد مصرفی یارانه‌ای بیشتر صنایع نان قطع شده است.

وی تصریح کرد: بر اساس بند 5 و 6 آیین‌نامه اجرایی ماده 110 برنامه پنجم توسعه، مصوب شورای اقتصاد، دولت مکلف است تمهیداتی که برای واحدهای نان سنتی ایجاد می‌کند برای واحد‌های نان صنعتی نیز فراهم کند اما نه تنها آرد یارانه‌ای این واحدها حذف شده است بلکه در پرداخت مالیات و بیمه نیز شرایط یکسانی وجود ندارد.

لزومیان گفت: بر اساس سیاست‌های کلی نظام، باید سهم تولید نان‌های صنعتی افزایش یابد اما سیاست‌های جدید دولت منجر به محدودیت تولید نان به این شکل شده است.

رییس اتحادیه تولیدکنندگان نان صنعتی کشور خاطرنشان کرد: تولیدکنندگان نان صنعتی از قدرت لازم برای رقابت با نانوایان سنتی برخوردار نیستند و برخی از آنها تعطیل شده‌اند.

لزومیان یادآور شد: آمار دقیقی از سهم نانهای صنعتی در سبد خانوار وجود ندارد اما بر اساس پیش‌بینی‌های اولیه سهم این محصول در استان تهران 11 درصد برآورد شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/ف

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه