به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از صبح الوند، مقصود قاسمی معاون فرهنگی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان همدان گفت: مجوزهای لازم جهت اجرای کنسرت محسن یگانه هنرمند محبوب کشورمان در شهر همدان صادر شده و به مناسبت اعیاد مبارک شعبانیه و هفته جوان کنسرت این خواننده در همدان برگزار می شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از, صبح الوند, ، مقصود قاسمی معاون فرهنگی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان همدان گفت: مجوزهای لازم جهت اجرای کنسرت محسن یگانه هنرمند محبوب کشورمان در شهر همدان صادر شده و به مناسبت اعیاد مبارک شعبانیه و هفته جوان کنسرت این خواننده در همدان برگزار می شود.,وی گفت: زمان اجرای این کنسرت همزمان با ولادت حضرت علی اکبر علیه السلام در هشتم خرداد ماه سالجاری خواهد بود.
,معاون فرهنگی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان همدان افزود: به مناسبت هفته جوان برنامه های بسیار متنوعی توسط اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی همدان برگزار خواهد شد که از جمله آن می توان به اجرای نمایش ها در سالن شهید آوینی اشاره کرد که جوانان به همراه خانواده ها می توانند از این برنامه ها بهره مند شوند.
,انتهای پیام/پ
]
ارسال دیدگاه