اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

دیدار برهم صالح با امیرعبدالهیان

دیدار برهم صالح با امیرعبدالهیان
نخست وزیر سابق اقلیم کردستان عراق با معاون عربی و آفریقای وزارت امور خارجه در تهران دیدار و گفتگو کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از مهر، در دیدار برهم صالح نخست وزیر سابق اقلیم کردستان عراق با حسین امیر عبداللهیان معاون عربی و آفریقای وزارت امورخارجه کشورمان، مسائل عراق و تحولات منطقه ای مورد تبادل نظر قرار گرفت.

معاون عربی و آفریقای وزارت خارجه کشورمان در این دیدار ضمن تجلیل از سوابق مبارزاتی  برهم صالح علیه رژیم بعث و نیز نقش موثر وسازنده وی در تحولات عراق جدید، بر اهمیت تلاش برای ارتقاء وحدت و انسجام ملی در عراق با مشارکت متوازن همه اقوام و طوایف در ساختار سیاسی این کشور تاکید کرد.

امیر عبداللهیان با اشاره به اهمیت جایگاه منطقه ای عراق، تحکیم ثبات و امنیت در این کشور را کلید امنیت منطقه ارزیابی کرد و تاکید کرد که جمهوری اسلامی ایران به نقش موثر، سازنده و حمایتی خود از دولت و ملت عراق ادامه خواهد داد.

برهم صالح نیز در این دیدار ضمن تشریح شرایط جاری امنیتی عراق و منطقه اقلیم کردستان، از نقش حمایتی جمهوری اسلامی ایران از ملت عراق خاصه مردم کرد این کشور در شرایط سخت و دشوار تاریخی تقدیر و تشکر کرد.

وی تقویت مناسبات ایران و  عراق در ابعاد مختلف را به نفع دو ملت ارزیابی کرد و خواستار افزایش تلاش مشترک برای تحکیم ثبات و امنیت در منطقه شد. عضو برجسته اتحادیه میهنی کردستان عراق تندروی و افراط گرایی را خطری برای کل منطقه دانست و ضرورت همکاریهای منطقه ای برای مقابله  با این پدیده را مورد تاکید قرار داد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/ف

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه