logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

تشرف جوان سنی به تشیع در ورامین

تشرف جوان سنی به تشیع در ورامین
کتاب های زیادی در این زمینه مطالعه کردم و با تحقیق و پژوهش فراوان این مذهب را انتخاب کردم و به این انتخاب خود ایمان کامل دارم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، به نقل از واحد مرکزی خبر - جوان 28 ساله اهل تسنن با حضور در دفتر امام جمعه و رامین به مذهب تشیع گروید. این جوان که چهار فرزند دارد اهل سیستان و بلوچستان است و چند سالی است که در ورامین زندگی می کند. مهدی پدری سنی مذهب و مادری شیعه دارد، همسر او نیز اهل تسنن است . 

, شبکه اطلاع رسانی دانا,


او گفت : امید دارم مادر فرزندانم پس از تحقیق و مطالعه و با چشمانی باز مسیر زندگی خود را انتخاب کند. مهدی درباره تغییر مسیر زندگی اش و انتخاب شیعه گفت: نورانیت خاصی در مذهب تشیع احساس کردم که در سایر مذاهب به هیچ عنوان وجود ندارد. 

وی با بیان اینکه انتخاب مذهب تشیع بزرگترین اتفاق زندگی اش است افزود: با برخی از شیعیان ارتباط داشتم و بسیاری از دوستانم هم شیعه هستند، وقتی رفتارهای منطقی آنان را مشاهده کردم بیش از پیش به تشیع علاقه مند شدم. 

او گفت: کتاب های زیادی در این زمینه مطالعه کردم و با تحقیق و پژوهش فراوان این مذهب را انتخاب کردم و به این انتخاب خود ایمان کامل دارم. 

حجت الاسلام سید محسن محمودی نیز در سخنانی با تبریک به این جوان گفت: باید توجه داشت که گرایش به شیعه باید از روی آگاهی و تحقیق باشد زیرا در این صورت است که پایه های اعتقادی انسان مستحکم خواهد شد.

,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه