به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا علی اصغررشید، معاون سیاسی امنیتی استانداری خراسان رضوی در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار صبح توس با بیان اینکه از روز اول پیگیر آزاد سازی این راننده ربوده شده در هرات هستیم، گفت: با همکاری نمایندگی وزارت خارجه ایران در هرات و پیگیری های استانداری در حال رایزنی با افراد رباینده هستیم.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, صبح توس, صبح توس,
وی خاطرنشان کرد: در گزارش هایی که به ما رسیده است این راننده در سلامت کامل است و با خانواده ایشان چندین بار در محل استانداری جلسه گذاشتیم.
,
,
معاون سیاسی امنیتی استانداری خراسان رضوی همچنین در خصوص مذاکرات هسته ای ایران در ژنو بابیان اینکه مذاکرات در مبنای برد-برد بوده است و هیچ کدام از مذاکره کنندگان بازنده نیستند، گفت: اختلاف در اظهارنظرها در عرصه دیپلماسی طبیعی است و امیدواریم طرف های غربی به این توافق پایبند باشند.
,
انتهای پیام/
,
]
ارسال دیدگاه