logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

نظر سردار جوانی درباره کارشکنی غرب علیه ایران

نظر سردار جوانی درباره کارشکنی غرب علیه ایران
مشاور عالی نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، تحلیل بصیرت‌گونه افکار غرب برای رسیدن به شناخت درست از موقیعت کنونی را رسالت اصلی دانشجوی بسیجی متعهد عنوان کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا،  به نقل از ایسنا، سردار یدالله جوانی در مراسم گرامیداشت سالروز تأسیس بسیج دانشجویی که در دانشگاه ارومیه برگزار شد، گفت: دانشجوی بسیجی باید افکار غرب را به خوبی تحلیل کند تا به درک صحیح، که همان بصیرت است، دست یابد. بسیج دانشجویی مجموعه فعال و پر درخشش به لحاظ خصلت دانشجویی میان اقشار مختلف بسیج است.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

وی با اشاره به اینکه "در سایه بسیج، امروز ایران از موقعیتی برخوردار است که اگر در غرب کسی سخنی از تهدید نظامی بگوید، اول لرزه بر اندام خودش خواهد افتاد"، خاطرنشان کرد: امام خمینی(ره) با تدبیر حکیمانه خود پایه‌های نظام اسلامی را با فرمان تشکیل بسیج استوار ساختند.

جوانی با بیان اینکه "بسیج زمینه‌ای برای حضور آحاد مردم در صحنه دفاع از انقلاب است"، افزود: بسیج نیروی راهبردی منحصربه‌فردی است که تنها یک نظام سیاسی از آن برخوردار است و آن، جمهوری اسلامی ایران است.

وی اضافه کرد: امام خمینی(ره) در پیام تاریخی خود برای تشکیل بسیج، این تشکل را شجره طیبه نامیدند و از آن به‌عنوان مدرسه عشق یاد فرمودند.

مشاور عالی فرمانده کل سپاه در پایان با اشاره به سیاست‌های غرب علیه ایران گفت: کارشکنی‌های غربی‌ها علیه ایران ناشی از هراس آنها از گسترش فرهنگ و تمدن اسلامی در جهان است که روحیه استکباری غرب را به مخاطره می‌اندازد. 

,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه