logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

حل مشکلات تولید داخل مستلزم رسیدگی به مشکلات صنعتگران کشور است

حل مشکلات تولید داخل مستلزم رسیدگی به مشکلات صنعتگران کشور است
عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی: متولیان بخش صنعت کشور به جای اینکه در اداره بخشنامه بدهند مشکلات صنعتگران را بشنود و آنها را الویت بندی کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از مشکات برین، دکتر امیر هرتمنی عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی در گفتگو با خبرنگار مشکات برین در خصوص اینکه رفع مشکلات اقتصادی در گرو توجه به تولید داخل است، اظهار کرد: مشکلات صنعت کشور در واقع یگانه نیست که تدبیر داشته باشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مشکات برین, مشکات برین ,

وی در خصوص مشکلات تولیدکنندگان داخلی افزود: نرخ سود بالا و نبود مواد اولیه و در صورت وجود،هزینه بالای مواد اولیه که با نرخ مناسب در اختیار تولید کننده قرار نمی گیرد از جمله مشکلات تولیدکنندگان است.

هرتمنی با اشاره به افزایش واردات کشور و اینکه بیش از 80 درصد کالای موجود در بازار خارجی هستند بیان کرد: متولیان واردات کشور از جمله سازمان یا وزارت صنعت و معدن در مورد کالا کیفیت را در نظر نمی گیرند و بدونه گزینش به دنبال کالایی با قیمت پایین هستند در صورتی که کالاهای داخل کیفیت بالایی دارند ولی به دلیل هزینه بالای مواد اولیه قیمت بیشتری دارند و ما نمی توانیم به مصرف کننده این را بفهمانیم که کیفیت کالای داخل بهتر از کالای خارجی است.

کارشناس مسائل اقتصادی در خصوص اینکه لازم است امروزه به کارخانه های داخلی پرداخته شود وچرایی بی توجهی به آنها گفت:نیاز به بررسی قانونی از وزارت خانه داریم که شاید به این ترتیب مشکلات تقاضا در داخل تا حدودی حل شود.

وی با بیان این که بعضی از صنعتگران دچار رکود هستند و تقاضا ندارند و بعضی دیگر اصلا تولید ندارند گفت: این مشکل بزرگی است که نیاز به مطالعات عمیق دارد تا راه حل قابل اتکاء ارائه شود.

دکتر هرتمنی افزود: متولیان بخش صنعت کشور به جای اینکه در اداره بخشنامه بدهند مشکلات صنعتگران را بشنود و آنها را الویت بندی کنند.

وی در پایان تاکید کرد: برای حل مشکلات صنعتگران به جای اینکه از دور دستی بر آتش داشته باشند جلساتی را با صنعتگران ترتیب دهند و از نزدیک مطالبات آنها را بشنوند.

انتهای پیام/ر
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, , , ]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه