logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان:

امام خمینی پایه‌گذار تفکری بود که در هیج جای دنیا نظیر آن را نمی‌توان یافت

امام خمینی پایه‌گذار تفکری بود که در هیج جای دنیا نظیر آن را نمی‌توان یافت
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان نیز با برشمردن ویژگی‌های برجسته امام خمینی(ره) گفت: آن رهبر الهی، پایه‌گذار تفکری بود که در هیج جای دنیا نظیر آن را نمی‌توان یافت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از کوهرنگ خبر، رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری 14 و 15 خرداد را فرصت مغتنمی برای بازشناسی اندیشه‌های پیرخمین برشمرد و تأکید کرد: امسال در برنامه‌ریزی‌های برگزاری مراسم باید به فضای معنوی نیمه شعبان توجه ویژه نمود و از این معنویت برای برگزاری مراسمی در شأن آن شخصیت بزرگ بهره‌برداری کرد.
 
علی گرجی، رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری در اولین جلسه ستاد برگزاری مراسم 14 و 15 خرداد با محوریت برگزاری مراسم در مناطق روستایی و عشایری، که با حضور رئیس شورای استان، فرماندار، امام جمعه و مسئولین ادارات کوهرنگ در سالن جلسات فرمانداری کوهرنگ برگزار شد، با اشاره به نقش مؤثر عشایر در انقلاب‌اسلامی و جنگ تحمیلی، بر ضرورت توجه بیشتر به این مناطق تأکید کردند.
 
   رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان نیز با برشمردن ویژگی‌های برجسته امام خمینی(ره) گفت: آن رهبر الهی، پایه‌گذار تفکری بود که در هیج جای دنیا نظیر آن را نمی‌توان یافت.
 
وی، 14 و 15 خرداد را فرصت مغتنمی برای بازشناسی اندیشه‌های پیرخمین برشمرد و تأکید کرد: امسال در برنامه‌ریزی‌های برگزاری مراسم باید به فضای معنوی نیمه شعبان توجه ویژه نمود و از این معنویت برای برگزاری مراسمی در شأن آن شخصیت بزرگ بهره‌برداری کرد.
 
 
گرجی، محوریت برنامه‌های بزرگداشت سالگرد ارتحال ملکوتی امام خمینی(ره) در شهرستان کوهرنگ را بر محور تبیین اندیشه‌های سیاسی و استکبار ستیزی امام خمینی (ره) عنوان کرد و گفت: برگزاری ویژه مراسم در مناطق روستایی و عشایری از اهداف ستاد برگزاری مراسم ارتحال امام استان در سال جاری است.
 
انتهای پیام/ر

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کوهرنگ خبر,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه