اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

اظهارات جدید منندز درباره مذاکرات ایران

اظهارات جدید منندز درباره مذاکرات ایران
سناتور جمهوریخواه پس از قانونی شدن طرح بازبینی توافق هسته‌ای با ایران با استقبال از آن اعلام کرد کنگره باید درهرگونه توافق با ایران تصمیم گیرنده نهایی باشد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، سناتور جمهوریخواه باب منندز پس از قانونی شدن طرح بازبینی توافق هسته‌ای با ایران در بیانیه‌ای اعلام کرد: این قانون اطمینان می‌دهد که کنگره در هرگونه تفاهم به دست آمده با ایران تصمیم گیرنده نهایی است.

وی در بخش دیگری از این بیانیه افزود: "تحریم‌هایی که من   تهیه کردم و فشارهای اقتصادی ایران را به پای میز مذاکره کشاند، نه انتخاب خود ایرانی‌ها. کنگره باید در هرگونه لغو تحریم‌ها تصمیم گیرنده نهایی باشد، بر هرگونه توافق نظارت داشته و توانایی  بازگرداندن تحریم‌ها را داشته باشد. سابقه ایران در فریب و مخالفت، تلاش آنها برای دنبال کردن غیرمجاز فن‌آوری و زیرساختهای هسته‌ای ده‌ها سال است که مشخص شده است. بنابراین به یک توافق قابل راستی آزمایی نیاز داریم تا برنامه تسلیحات هسته‌ای ایران را برای طولانی مدت متوقف سازد. درصورتی که این توافق باعث توقف کوتاه مدت برنامه شود این امکان را در اختیار آنها قرار می‌دهد که سریعا برنامه خود را به کار بیاندازند و منطقه‌ای که پیش از این خطرناک بود خطرناکتر خواهد شد. هرگونه توافی باید این امکان را ایجاد کند که ایران را به تعهدات خود پایبند نگه داشته و برای همیشه مانع به واقعیت پیوستن کابوس ایران هسته‌ای  شود."

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,

 

,

انتهای پیام/ف

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه