logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

بی اعتمادی سرمایه‌گذاران به بازار سرمایه

بی اعتمادی سرمایه‌گذاران به بازار سرمایه
فعال بازار سرمایه گفت: بازار در مقابل اخبار مثبت حساسیت خود را از دست داده و از رفتار سرمایه گذاران می توان استنباط کرد که اهالی بازار سرمایه گرفتار عدم‌اطمینان شده و حاضر نیستند به قدرت ریسک‌پذیریشان برای کسب سود تکیه کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از باشگاه خبرنگاران، محمد رضا گیوکی فعال بازار سرمایه در خصوص روند بازار سرمایه در هفته پایانی اردیبهشت گفت:گرچه بورس تهران در هفته های  گذشته شاهد انتشار اخبار مثبتی همچون  دستور به بانکها برای حمایت ازبازار یا افزایش دامنه مجاز نوسان روزانه ی بورسی از 4 درصد به 5 درصد که با هدف افزایش نقدینگی و نقدشوندگی بازار اجرا خواهد شد.

 وی ادامه داد:اما بورس بدون توجه به این اخبار به مسیر نزولی خود ادامه داد و در اولین روز معاملاتی هفته با کاهش قیمت و تقاضا مواجه شد.

گیوکی با بیان سطوح قیمت در روند  بازارسرمایه تصریح کرد:بازار سهام در حالی پنجمین هفته نزولی خود را پشت سر گذاشت و به سطوح قیمتی خود در آغاز سال نزدیک شد که اواسط فروردین ماه، خوش‌بینی به آینده این بازار، موجب رشد شاخص کل شده است.

فعال بازار سرمایه علاوه در توضیح  فشار عرضه حقوقی‌ها یادآور شد:بر این، فشار عرضه سهام توسط سهامداران حقوقی در حالی رو به افزایش است و قیمت سهام شرکت ها افت یافته اند که به نظر می رسد سرمایه گذاران دچار تغییر دیدگاه سرمایه گذارای از بلند مدت به کوتاه مدت شده اند و رفتار عجولانه ی  آن ها نیز از همین  امر نشات می گیردو آثار آن بر وضعیت کلی بورس مشاهده می شود.

عضو انجمن حسابداری و حسابرسی در خصوص واکنش بازار نسبت به اخبار مثبت بیرونی گفت:در واقع بازار در مقابل اخبار مثبت حساسیت خود را از دست داده و از رفتار سرمایه گذاران می توان استنباط کرد که اهالی بازار سرمایه گرفتار عدم‌اطمینان شده‌اند و دیگر حاضر نیستند به قدرت ریسک‌پذیریشان برای کسب سود تکیه کنند.

گیوکی در پایان خاطر نشان کرد: در نهایت بورس تهران حال خوبی ندارد و به نظر می رسد با وعده‌های حمایتی و حتی حمایت‌های مقطعی احیا نخواهد شد و برای بازگشت به روزهای خوش نیاز به دلایل محکم‌تری دارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/ف

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه