اخبار داغ
  1. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  2. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  3. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  4. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  5. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  6. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  7. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  8. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  9. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  10. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  11. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  12. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  13. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  14. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  15. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  16. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  17. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  18. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  19. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  20. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد

پنجعلی در گفت و گو با دانا:

همه منتظرند ببینند استقلال و پرسپولیس واگذار می شوند یا خیر/ با این وضع مزایده سرخابی ها قطعا فصل دشواری دارند

همه منتظرند ببینند استقلال و پرسپولیس واگذار می شوند یا خیر/ با این وضع مزایده سرخابی ها قطعا فصل دشواری دارند
پیشکسوت باشگاه پرسپولیس گفت: در حال حاضر تکلیف مدیر عامل مشخص نیست، معلوم نیست اسپانسر کیست، چه کسی پول سازی خواهد کرد، مربی تکلیف خود را نمی داند. اینکه هیئت مدیره جدید با مربی جدید کار می کند یا نه این مجموع عواملی است که نشان می دهد سرخابی ها فصل دشواری را در پیش دارند.
[

محمد پنجعلی پیشکسوت باشگاه پرسپولیس در گفت و گو با خبرنگار ورزشی شبکه اطلاع رسانی راه دانا در خصوص مزایده استقلال و پرسپولیس و تاخیر در اعلام نتایج اظهار داشت: همه منتظر هستند ببینند بالاخره این دو تیم واگذار می شوند یا خیر، اما برای خصوصی شدن باید کل ساختار فوتبال تغییر کند نمی شود که در یک فوتبال دولتی، فقط 2 تیم را خصوصی کرد. مجموعه فوتبال باید در اختیار بخش خصوصی باشد و دولت فقط در این زمینه نظارت کند. الان 30 سال است که پرونده خصوصی سازی استقلال و پرسپولیس باز است اما این بار ماجرا کمی جدی تر است.  

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

 

,

پنجعلی همچنین در پاسخ به این سوال که آیا  تاخیر ایجاد شده در واگذاری سرخابی ها در آینده  تاثیر گذار نیست تصریح کرد: صد در صد تاثیر خواهد داشت، الان تکلیف مدیر عامل مشخص نیست، معلوم نیست اسپانسر کیست، چه کسی پول سازی خواهد کرد، مربی تکلیف خود را نمی داند. اینکه هیئت مدیره جدید با مربی جدید کار می کند یا نه این مجموع عواملی است که نشان می دهد سرخابی ها فصل دشواری را در پیش دارند.  

,

 
پیشکسوت پرسپولیس در خصوص اینکه چه اتفاقاتی در لیگ گذشته باعث شد که سرخابی ها با ناکامی روبرو شوند خاطرنشان کرد: این ناکامی ها فقط به این دلیل است که دست دولت در کار است هیچ جای دنیا اینگونه نیست که  دولت در فوتبال تیم داری کند به خصوص وقتی یک وزارتخانه بودجه کافی را ندارد و حتی برای تامین منابع خود نیز با مشکل مواجه است. در فصل گذشته بازهم دست دولت در کار بود و تا این وضع ادامه دارد، ناکامی ها و شکست ها از استقلال و پرسپولیس دست بردار نیستند.  

,
,

 
وی در پایان در خصوص حضور افراد سیاسی در جمع هیئت مدیره سرخابی ها تاکید کرد: شخص مهم نیست، مهم حضور یک فرد لایق است که بتواند تیم را مدیریت کرده و درآمد زایی داشته باشد. اگر چنین فرد لایقی سر کار بیاید چه ایرادی دارد سیاسی باشد یا اقتصادی اما مشکل اینجاست اشخاصی که سر کار می آیند با تصمیمات وزارت ورزش است و تغییراتی هم که انجام می شود در راستای اهداف وزارت ورزش و دولت است.

,
,

انتهای پیام/م

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه