اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

مدیرکل کتابخانه های عمومی خراسان رضوی خواستار شد:

استفاده از ظرفیت خیرین جهت ساخت کتابخانه های بیشتر در چناران

استفاده از ظرفیت خیرین جهت ساخت کتابخانه های بیشتر در چناران
اکبری با اشاره به کافی نبودن کتابخانه های موجود در سطح شهرستان چناران، بر استفاده از ظرفیت خیرین در ساخت چندین کتابخانه جدید تاکید کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ندای چناران، مدیرکل کتابخانه های عمومی استان خراسان رضوی در جلسه تجمیعی انجمن کتابخانه های عمومی شهرستان چناران، با اشاره به کافی نبودن کتابخانه های موجود در سطح شهرستان ، بر استفاده از ظرفیت خیرین در ساخت چندین کتابخانه جدید تاکید کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ندای چناران,

  .

,

در این جلسه که به صورت تجمیعی به ریاست فرماندار چناران و باحضور مدیرکل و اعضای انجمن کتابخانه های عمومی چناران، گلبهار و گلمکان در محل اردوگاه فرهنگی-تفریحی شهید بهشتی گلمکان برگزار گردید، حسین اکبری، مدیرکل کتابخانه های عمومی استان با اشاره به سند چشم انداز نهاد کتابخانه های عمومی کشور در افق ۱۴۰۴ وضع فعلی را مطلوب ندانسته و بر تلاش همه مسئولین و دستگاه های اجرایی بویژه اعضای انجمن کتابخانه های عمومی برای تحقق اهداف سند و رسیدن به وضعیت مطلوب در حوزه تعداد کتاب، سرانه فضاهای کتابخانه ای و تعداد اعضا تأکید کرد.

,

  .

,

اکبری با اشاره به کافی نبودن کتابخانه های موجود در سطح شهرستان چناران، خواهان استفاده از ظرفیت خیرین برای جبران کمبودهای موجود شده و بر ساخت چندین کتابخانه جدید در سطح شهرستان و بویژه روستاها و دهستان های پرجمعیت تأکید کرد.

,

  .

,

وی ضمن اشاره به برگزاری مستمر جلسات انجمن کتابخانه های عمومی شهرستان به ریاست فرماندار، وضعیت جلسات را در سطح شهرستان مطلوب دانسته و از اهتمام ویژه فرماندار چناران به این حوزه تقدیر و تشکر کرد.

,

  .

,

فرماندار چناران نیز در این جلسه ضمن تأکید بر اهمیت ترویج فرهنگ مطالعه و کتابخوانی، آمادگی کامل مجموعه فرمانداری و دستگاه های اجرایی شهرستان را برای کمک به ارتقای وضعیت کتابخانه های عمومی شهرستان اعلام نمود.

,

  .

,

گفتنی است این جلسه با موضوع برنامه ریزی اوقت فراغت تشکیل گردید و اعضای جلسه نظرات، پیشنهادات و طرح های خود را پیرامون دستور کار جلسه اعلام نمودند.

,

  .

,

  .

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه