logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

نایب رئیس شورای شهر اردبیل:

روند انتخاب شهردار اردبیل کاملا دموکراسی پیش می رود

روند انتخاب شهردار اردبیل کاملا دموکراسی پیش می رود
نایب رئیس شورای شهر اردبیل گفت: هیچگونه فشار سیاسی و سلقه ای در انتخاب شهردار دخیل نبوده و کاملا دموکراسی به پیش می رود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پایگاه خبری آذرسلام، سالار شاکر درباره انتخاب شهردار اردبیل گفت: برنامه 8 نفر از کاندیداها برررسی و اکنون از بین سه نفر شهردار انتخاب خواهد شد.
وی در پاسخ به اینکه رقابت و ارزیابی ها بین چه کسانی است در صورت ممکن نام ببرید؟ اظهار داشت: با توجه به اینکه من نیز کانیدا هستم این سؤال را از دیگر اعضای شورای شهر باید پرسید.
سالار شاکر خاطرنشان ساخت: وضعیت فعلی شهرداری اردبیل از نظر مالی و ساختاری در شرایط خیلی بدی قرار دارد.
شاکر تصریح کرد: نزدیک به 50 میلیارد تومان بدهی بر دست شهرداری برجای مانده و این در حالیست که یک فصل کاری سه ماهه تمام شد و فقط یک و نیم فصل کاری از عمر این دوره شورای شهر اردبیل باقیست.
نائب رئیس شورای شهر اردبیل گفت: هر فرد و کاندیدایی که برنامه ارائه می دهد نباید آرمانی و به دور از واقعیت ها باشد در غیر اینصورت قطعا با شکست مواجه خواهیم شد بنابراین باید واقع بینانه و با درک صحیح از وضعیت فعلی باشد.
شاکر افزود: در شرایط فعلی طرح های اصلی نیمه تمام مانده و قریب به اتفاق پروژه های مشارکتی در پایین ترین سطح پیشرفت فیزیکی قرار دارد.
این عضو شورای شهر اردبیل با بیان اینکه با جدول و جوب کشی که کاری روزمره است نباید سرگرم شد افزود: برای طرح های بزرگ افراد توانمند بزرگ که شناخت قوی و صحیح از اوضاع و احوال شهر داشته باشد و نسبت به آسیب های موجود و چالش های پیش رو، نقاط ضعف و پتانسیل های موجود اشرافیت داشته باشد نیاز داریم.
وی گفت: برخی برنامه های مصوب از سال 91 و 92به سال جاری رسیده است و تاکنون تحقق نیافته زیرا نگاه آرمانی نتیجه اش این است.
سالار شاکر درباره روند جلسات انتخاب شهردار اردبیل گفت: روند این جلسات و گمانه زنی ها با برنامه و مطلوب و کاملا دموکراسی پیش می رود.
شاکر در پایان در پاسخ به اینکه آیا در انتخاب شهردار رسمی اردبیل فشار های سیاسی و سلیقه ای وجود دارد یا خیر؟ گفت: هیچ گونه فشارسیاسی و یا اعمال سلیقه وجود ندارد و هر تصمیمی که اعضای شورای شهر بگیرد با معیارهای منطبق با مدیریت عالی شهری و شهرداری خواهد بود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری آذرسلام,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه