logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

معلمان برای مطالبه حقوق خود خطوط قرمز را رعایت کنند

معلمان برای مطالبه حقوق خود خطوط قرمز را رعایت کنند
معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش گفت: خط قرمز نظام اعتراض به دولت نیست و معلمان برای مطالبه حقوق خود با رعایت خطوط قرمز باید اقدام کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از جهانبین نیوز حمیدرضا کفاش معاون وزیر آموزش و پرورش در مراسم معرفی مدیر کل جدید آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: در آموزش و پرورش تغییرات افقی است نه عمودی و در آموزش و پرورش کمیته انتصابات مرکب از جمعی از معتمدان وزیر است.

کفاش افزود: برای انتصاب مدیران کاندیداها دعوت شده و طی مصاحبه‌ای فرد شایسته‌تر انتخاب می‌شود و به این منظور برای انتصاب مدیرکل آموزش و پرورش این استان از بین هفت کاندیدا و مصاحبات صورت گرفته بهروز امیدی برای این سمت برگزیده شد.

وی با بیان اینکه کار در آموزش و پرورش کاری تیمی است گفت: کار انفرادی در آموزش و پرورش معنایی ندارد و پاسخگو نیست.

وی با تاکید بر اینکه نظام جمهوری اسلامی ایران بدون ولایت‌فقیه معنایی ندارد بیان کرد: امام بنیان‌گذار انقلاب است و از همین‌رو این نظام بدون ولی‌فقیه هیچ معنایی ندارد.

کفاش با بیان اینکه مدیرکل جدید نباید ذره‌ایی از خوبی‌های گذشته را نادیده بگیرد و به دنبال نقاط ضعف گذشته باشد افزود: تنها باید به سوی جلو حرکت کرد و راه را برای پیش برد هرچه بهتر نظام آموزشی باز کرد.

وی بازنشستگان آموزش و پرورش را متفاوت از سایر بازنشستگان دانست و ادامه داد: باید از این نیروهای فعال به نحو احسنت بهره برد و از تجربه این افراد در غالب نیروهای مردم نهاد بهره گرفت.

معاون وزیر آموزش و پرورش اعتراض فرهنگیان را اگر در چارچوب نظام باشد را درست و منطقی دانست و افزود: باید اعتراضات با منطق و ادب صورت بگیرد چون معلمان سرمشق دانش‌آموزان هستند و همیشه این منطق است که پیروز است.

وی تاکید کرد: خط قرمز نظام اعتراض به دولت نیست و معلمان برای مطالبه حقوق خود با رعایت خطوط قرمز باید اقدام کنند.

این مسئول با اشاره به اینکه دولت تدبیر و امید دولت اعتدال است ادامه داد: عملکرد دولت به گونه‌ایی است که در آینده تبعیض‌ها برداشته شده و معلمان مطالبات خود را دریافت خواهند کرد.

وی حضور فرهیختگان در تبیین و تدوین ظرفیت‌های دولت را الزامی دانست و تصریح کرد: تخصیص سال گذشته دولت تدبیر و امید به آموزش و پرورش را ۱۱۲ بود و این در حالی است که معمولا سایر دستگاه‌ها ۶۰ تا ۷۰ درصد تخصیص گرفته‌اند.

وی به ۱۳۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار خارج از مصوب بودجه در سال ۹۴ اشاره و تاکید کرد: این اعتبار از اعتبارات خود دولت برای آموزش و پرورش در نظر گرفته شده است.

گفتنی است در این مراسم از خدمات علیرضا کریمیان تقدیر و بهروز امیدی اردلی به عنوان مدیرکل جدیدآموزش و پرورش استان منصوب و معرفی شد.



انتهای پیام/ر

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جهانبین نیوز,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه