logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

استاندار آذربایجان شرقی؛

همکاری و همدلی بین مسؤولان قوه قضائیه و دولت، لازمه پیشرفت است

همکاری و همدلی بین مسؤولان قوه قضائیه و دولت، لازمه پیشرفت است
اسماعیل جبارزاده در دیدار اعضای شورای قضایی استان با وی، همکاری، دوستی و همدلی بین مسؤولان قوای سه گانه به ویژه مسؤولان قوه قضائیه و دولت را لازمه پیشرفت استان دانست.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از آناج، اسماعیل جبارزاده با قدردانی از حمایت دستگاه قضایی استان از سرمایه گذاری و سود مشروع سرمایه گذاران، گفت: بیکاری از مهم ترین مشکلات استان محسوب می شود و یکی از راه های حل این مشکل، حمایت از جریان سرمایه گذاری است.

وی اطلاع رسانی و آگاه سازی مردم از عملکرد دستگاه قضایی را بسیار مهم عنوان کرد و گفت: عملکرد دستگاه قضایی استان در سرمایه گذاری باید به طور مناسب انعکاس یابد.

استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به همکاری دیرینه خود با مسؤولان قضایی در دوران نمایندگی مجلس، اظهارکرد: این همکاری ها امروز هم باید ادامه یابد و در این راستا می توانیم با تشکیل کارگروه های مشترک، روند اداره امور استان را تسهیل کنیم.

جبارزاده همچنین در خصوص همکاری برای ساخت عمارت دادگستری استان در فضایی وسیع با معماری اسلامی اعلام آمادگی کرد و ساخت این بنا را کاری ماندگار برای استان دانست.

رییس کل دادگستری آذربایجان شرقی هم در این دیدار آمادگی دستگاه قضایی استان و سازمان های تابعه را برای همکاری با دستگاه های اجرایی در جهت پیشرفت استان اعلام کرد.

حجت الاسلام مالک اژدر شریفی با تاکید بر حمایت دستگاه قضایی استان از سرمایه گذاری مشروع، خاطرنشان کرد: دستگاه قضایی از سرمایه گذاری صحیح و قانونی حمایت اما با کلاهبرداری در پوشش سرمایه گذاری برخورد خواهد کرد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, آناج,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه