logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

امام جمعه مرند:

هرگز به دشمن اعتماد نداریم و با احتیاط کامل پیش خواهیم رفت

هرگز به دشمن اعتماد نداریم و با احتیاط کامل پیش خواهیم رفت
مسئولین با تاکتیک در برخی موارد که توافق را قبول کرده اند برآنند که با اعتماد سازی سعی کنند حق مسلم ملت ایران را بدست آورند و حتما در این کار سنجیده عمل کرده اند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا امام جمعه مرند در گفتگو با پیام مرند گفت: تشکر رهبر از تلاشهای تیم دیپلماسی و رئیس جمهور و البته برخی تذکرات گویای اینست که مقام معظم انقلاب از محتوای توافق نامه باخبرند و از آن رضایت دارند.
نعمت زاده ادامه داد: مسئولین امر و در راس آنها وزیر امور خارجه در هیچ زمانی بر ضد انقلاب و کشور قدمی برنمی دارند که بعدا از کرده خود پشیمان شوند. این مسئولین به گفته رهبر، فرزندان انقلابند حتما دراین مذاکرات که طرفهای مقابل مانند گرگ ایستاده اند و قطعا این آغاز راه است. مسئولین با تاکتیک در برخی موارد که توافق را قبول کرده اند برآنند که با اعتماد سازی سعی کنند حق مسلم ملت ایران را بدست آورند و حتما در این کار سنجیده عمل کرده اند ولی ما هرگز به دشمن اعتماد نداریم  و با احتیاط کامل پیش خواهیم رفت.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, پیام مرند,
,

نعمت زاده در مورد توافق و فریب کاری دشمن نیز اضافه کرد: ما با بصیرت و هوشیاری کامل باید در هر مرحله ای از مذاکرات پیش رویم و به روی خوش نشان دادن های دشمن فریبکار خوشبین نباشیم و اگر دشمن بر خلاف توافق خود عمل کند ما هیچ چیز را از دست نداده ایم و مثل قبل بکار خود ادامه خواهیم داد و در اهداف خود محکم و مصمم تر خواهیم ایستاد.
در مذاکرات ژنو توافق شد که ایران بدنبال بمب اتمی نباشد و این را همه می دانند که ایران از اول هم بدنبال بمب اتم نبوده و نیست.
امام جمعه مرند با اشاره به اتفاقات گذشته و روابط قبل از انقلاب ایران و آمریکا اظهار داشت: رئیس جمهور آمریکا برای تماس تلفنی با دکتر روحانی خیلی ذوق می کند و با شبابزدگی این خبر را در رسانه مطرح می کند و این نشان از خرد شدن دشمن در برابر ایران اسلامی است . زمانی بود سفرای آمریکا شاه ایران را تحقیر می کردند ولی حالا ایران اسلامی به لطف پروردگار و راهنمایی های ولایت فقیه به مرحله ای رسیده است که دشمن برای توافق با ایران پای میز مذاکره می آید و در مورد اینکه ایران بمب اتمی نسازد که هدف ما نییست به توافق برسد و این موضوع را این گونه تفسیر می کند که ما جلوی پیشرفت ایران را گرفتیم.
وی تناقض در سخنان سفرای خارخه مذاکرات 1+5 ار این چنین بیان کرد: ما به مسئولین خود اعتماد داریم. دشمن با حرفهایش می خواهد ملت ایران را نسبت به مسئولانش بی اعتماد کند، با دروغ هایی که می گوید و البته این دروغ ها بخاطر آنست که مسئولین را از خودشان راضی نگه دارند پس مجبورند با برخی دروغها مسئولین بلند پایه خود را توجیه کنند.
غرب می گوید ما توانستیم ایران را پای مذاکره بیاوریم مگر ما به مذاکره راضی نبودیم حرف ما مذاکره عادلانه بود، آنها می گویند ما توانستیم ایران را از دست یابی به سلاح اتمی باز داریم مگر ما بدنبال سلاح هسته ای یا اتمی بودیم این را دنیا می داند که اگر ما بدنبال بمب اتم بودیم کسی جلودار ما نمی توانست باشد ولی با اعتقادات خود و حکم ولی فقیه خویش بدنبال هیچ بمب اتمی نبوده ایم و نیستیم.
ایشان در خاتمه گفت: ما هر لحظه آماده ی بازدید بازرسان از مکانهای هسته ای ایرانهستیم چرا که ما چیزی برای پنهان کردن نداریم و همیشه آماده مذاکره بوده ایم. حتی ما مرد جنگ، مرد محرم و مرد عاشورائیم و هیچ هراسی از جنگ نداریم.

,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه