اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

پیشگویی «نوسترآداموس آینده» از مذاکرات

پیشگویی «نوسترآداموس آینده» از مذاکرات
مدیر مرکز الکساندر همیلتون دانشگاه نیویورک که از او به عنوان «نوسترآداموس آینده» یاد می شود به پیشگویی در خصوص مذاکرات هسته ای ایران و آینده بشار اسد پرداخت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از مهر، پروفسور «بروس بوئنو دمسکیتا» استاد دانشگاه نیویورک و مدیر مرکز الکساندر همیلتون این دانشگاه است.

تخصص و شهرت وی پیشگویی احتمال وقایع علوم سیاسی و تجاری جهان بر اساس مبانی نظریه بازی‌ها است. برخی حتی او را با نوستراداموس مقایسه کرده اند.

پیش بینی او مبتنی بر مدل ریاضی «نظریه بازیها» است و نه خرد شخصی و حدس و گمان. الگوهای کامپیوتری تعریف‌شده توسط وی نشان می‌دهد که می‌توان با استفاده از نظریه بازی‌ها، بازی‌های سیاسی جهان و قدم بعدی هر یک از بازیگران این صحنه را نیز با دقت بالایی پیش‌بینی کرد.

او پیش‌گویی را از سال ۱۹۷۹ میلادی با پیش‌بینی شرایطی که می‌توانند به شروع جنگ منتهی شوند، آغاز کرد.

دمسکیتا برای این پیش‌بینی یک الگوی ریاضی طراحی کرد تا به کمک آن شرایط گوناگون و تأثیر آنها در انتخاب میان دیپلماسی یا جنگ توسط مردم را پیش‌بینی کند و مانند هر الگوی دیگری برای آزمون این الگو به داده‌های حقیقی نیاز داشت.

پایان‌نامه دکترای او در زمینه سیاست هند بود و وزارت امور خارجه ایالت متحده از او خواست تا در زمینه بحران سیاسی هندوستان اعلام نظر کند.

دمسکیتا فهرست کاملی از تمامی افرادی که احتمال می‌داد بتوانند در این شرایط تأثیر‌گذار باشند یا نخست‌وزیری را در آینده هند عهده‌دار شوند، تهیه کرد.

داده‌ها را به رایانه وارد کرد و تا صبح منتظر نتیجه نهایی عجیب برنامه نشست.

پیش‌بینی الگوی نرم‌افزاری کاملا دور از ذهن بود.

نخست‌وزیر آینده، کسی بود که با هیچ‌کدام از پیش‌بینی‌هایدمسکیتا و دیگر کارشناسان سیاسی منطقه همخوانی نداشت.

زمانی که دمسکیتا نتایج را به نماینده وزارت امور خارجه اعلام کرد، دریافت نتایج حاصل از نرم‌افزار او با هیچ پیش‌بینی دیگری همخوانی ندارد و بهتر است این نتیجه عجیب را برای کسی بازگو نکند.

اما تنها چند هفته بعد، پیش‌گویی الگوهای کامپیوتری درست از آب درآمد و درست ۶ ماه بعد نخست‌وزیر تازه- همانطور که نرم‌افزار پیش‌بینی کرده بود- عزل شد!

بروس بوئنو د مسکیتا

پروفسور بروس بوئنو د مسکیتا در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص آینده مذاکرات هسته ای ایران گفت: من در این خصوص مدل ریاضی طراحی نکرده ام.

لذا پیش بینی که طرح می کنم مبتنی بر مدل ریاضی نیست و مبتنی بر دانش من از پدیده ها و تحولات مرتبط با این موضوع است و در واقع نوعی پیشگویی است.

وی افزود: در حال حاضر نیز مشغول توسعه و گسترش دادن مدلهای ریاضی هستم تا از رهگذر آن بتوان مسائل جدیدی را پیش بینی کرد. با این توضیح پیش بینی من از مذاکرات هسته ای ایران این است که طرفین به توافق خواهند رسید.

طرفین دارای منافع مشترک در رسیدن به توافق هستند.

استاد دانشگاه نیویورک همچنین در خصوص بحران سوریه نیز تصریح کرد: برای از بین بردن داعش نیاز به نیروهای زمینی قوی است که عراق باید آنها را تأمین کند.

وی افزود: در حال حاضر نیز به نظر نمی رسد ایالات متحده آمریکا و ناتو نیز بخواهند نیروی زمینی به عراق بفرستند.

دلیل آن این است که دولت‌های کنونی در این کشورها تمایلی به این امر ندارند.

مدیر مرکز الکساندر همیلتون دانشگاه نیویورک گفت: داعش در چند سال آینده به عنوان تهدید در منطقه باقی خواهد ماند.

وی یادآور شد: حکومت بشار اسد در قدرت باقی خواهد ماند.

بشار اسد تنها نیست و متحدانی چون ایران، روسیه و ونزوئلا دارد که او را حمایت خواهند کرد.

همچنین در داخل این کشور نیز او حامیانی دارد که مخالف خروج او از قدرت هستند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, بروس بوئنو د مسکیتا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/ف

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه