اخبار داغ
  1. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  2. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  3. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  4. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  5. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  6. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  7. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  8. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  9. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  10. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  11. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  12. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  13. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  14. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  15. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  16. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  17. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  18. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  19. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد
  20. رشد ۱۸ میلیاردی گیشه سینما همزمان با «روز ملی سینما»

عضو مجلس خبرگان رهبری:

برخی به دنبال معرفی شخصیت دلخواه خودشان از امام به نسل‌های بعدی انقلاب هستند

برخی به دنبال معرفی شخصیت دلخواه خودشان از امام به نسل‌های بعدی انقلاب هستند
عضو مجلس خبرگان رهبری بابیان این‌ جلوگیری از تحریف شخصیت امام یک وظیفه دینی است،گفت: برخی به دنبال معرفی شخصیت دلخواه خودشان از امام به نسل‌های بعدی انقلاب هستند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پایگاه خبری تحلیلی قم فردا حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید محمد واعظ موسوی بابیان این‌که امام خمینی (ره) حق حیات بر گردن همه ایران و ایرانی‌ها و بلکه همه مستضعفین جهان دارد، اظهار داشت: جلوگیری از تحریف شخصیت امام یک وظیفه دینی است و باید مانند هر شخصیت بارز علمی و معنوی در حفظ شخصیت و افکار ناب ایشان، دست‌به‌دست هم بدهیم و مانع از تحریف افکار و اندیشه‌ها و تعلیماتی که امام خمینی (ره) درصدد رساندن آن به اقشار مختلف جامعه بودند، باشیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری تحلیلی قم فردا , پایگاه خبری تحلیلی قم فردا ,

 وی ادامه داد: قطعاً برای حفظ آثار و اندیشه‌های امام خمینی (ره) هم نزدیکان و بیت امام مسئولیت خطیری بر عهده‌دارند و هم فرزندان علمی امام یعنی شاگردان این مکتب که به‌عنوان مسئولان نظام در رأس امور قرار دارند.

,

واعظ موسوی نقش رسانه‌ها را مهم دانست و تصریح کرد: رسانه‌های عمومی و صداوسیما باید با نشر مطالب در رابطه با افکار و اندیشه‌های امام بتوانند امام را آن‌گونه که بودند به نسل سوم و چهارم انقلاب معرفی کنند تا دسیسه‌گرانی که درصدد تحریف شخصیت و افکار امام هستند، نتوانند در معرفی وارونه افکار و اندیشه‌های مای امام راه به‌جایی ببرند و از امام شخصیت دلخواه خودشان را به نسل‌های بعدی انقلاب معرفی کنند.

,

وی ادامه داد: نورانیتی که در حیات طیبه امام خمینی (ره) بوده، خود بهترین کمک و یاری‌دهنده در این مسیر خواهد بود و روح ملکوتی ایشان بر افکار و اندیشه‌های ما نظارت خواهد داشت تا به بهترین نحو ممکن حضرت ایشان را به نسل‌های بعدی معرفی کنیم.

,

عضو مجلس خبرگان رهبری، افزود: پس همه‌کسانی که قلم‌به‌دست دارند یا تریبونی در دست دارند باید با استفاده از محکماتی که در حیات امام بوده به دفاع از ساختار شخصیتی و افکار ایشان با توجه به آن چیزی که در مدارک موجود وجود دارند، بپردازند تا منحرفین درصدد انحراف و تحریف این شخصیت بزرگ تاریخ معاصر درنیایند.

,

انتهای پیام/ص

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه