اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

حرف های سرمربی برزیل بعد از برد ضعیف

حرف های سرمربی برزیل بعد از برد ضعیف
دونگا سرمربی تیم ملی فوتبال برزیل انتقادات درباره عملکرد نه چندان خوب این تیم مقابل هندوراس را رد و تاکید کرد افت کوچک تیم پیش از یک تورنومنت بزرگ طبیعی است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا تیم ملی فوتبال برزیل در دیدار دوستانه مقابل تیم ملی هندوراس با تک گل روبرتو فیرمینو به پیروزی رسید تا به دهمین پیروزی پیاپی خود پس از جام جهانی سال گذشته دست پیدا کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

برزیلی ها هفته گذشته نیز در یک دیدار دوستانه دیگر مکزیک را دو بر صفر از پیش رو برداشتند.در این دیدار دنیلو دچار آسیب دیدگی از ناحیه پا شد تا چهارمین بازیکن سلسائو باشد که مجبور به از دست دادن مسابقات می شود.
دونگا در این باره خاطر نشان کرد : «مسابقات کوپا آمریکا نزدیک است و طبیعی است که اندکی از شرایط خوب دور باشیم.حریفان در دیدار با ما در تمام طول بازی به دفاع پرداختند. دروازه بان ما کاملا بیکار بود و ما چهار یا پنج موقعیت کل ایجاد کردیم».
سرمربی تیم ملی برزیل افزود : «اگر ما گلهای دوم و سوم را می زدیم بازی آسانتر می شد.ما طی 10 ماه 10 بازی انجام دادیم اما 100 ساعت تمرین نداشته ایم.اکنون پایان فصل است و باید طوری با بازیکنان کار کنیم که آسیب نبینند».
وی در پایان تصریح کرد : «برزیل از سال 1969 تاکنون نتوانسته این تعداد بازی پیاپی را با پیروزی پشت سر بگذارد و این موضوع به خاطر توانایی و وظیفه شناسی اعضای تیم است».

,
,
,
,

انتهای پیام/

, انتهای پیام/]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه